Może śmieszne, ale chciałem sie z wami podzielic ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a mnianowicie, maluszek wogole mi sie nie brudzi i jakl sobie tak ide i patrze na inne auto, sa brudne od tej mazi, a BOBS prawie wogole,
a po drugie, fajnie szybko sie nim porusza po miesci i taki zwrotny jak nie jedna fura z wyzszej polki - chyba zadnym innym samochodem nie poruszalem sie tak szybko po miescie i latwosc parkowania i zwrotnosc przy tej czynnosci to naprawde latwa sprawa maluszkiem.......

szukam +, bo duzym - jest to,ze jak stoje w korkach to szyby zajeb...... mi paruja i jak troche zimniej to zamarzaja, ale do czasu ja sie temp nie wyrówna

pzdr

bardzo ładne masz kubełki zwłaszcza ten od pasażera. co do parowania, to są specjalne preparaty. jednak nie wszystkie działają. ja używam "anti-beschlag spray", białe opakowanie z "psikaczem" (nie spray), działa wyśmienicie, po spryskaniu można na szybę chuchać dmuchać i zero parowania

podpowiedz masz na stronce www.olsztyn-tuning.deal.pl nastepnie w opisy i 126p.pozdrawiam

zajebiscie szybko, ach te przyspieszenia...
promien skretu 4,3 metra
dla przykladu espero ma 5,2
fakt ze parkuje sie najlepiej pociska

CC 700 objerzadza a taka mala proprcja promienia do wielksci i masy daje chyba super wynik wg mnie co i sam czuje jak sobie parkuje....
a widynek dzieki za info apropos preparatu nie omieszkam przetestowac..... teraz sie okazalo,ze troszke mi cieknie woda takim przetloczeniem z lewej strony na dole szyby przedniej.....

Od czego masz spojler tylny?? Gdzie kupiłeś i po jakich kosztach. Też bym chętnie sprawił taki może sobie może na prezent.

byl juz ---- tez mi sie podoba, taki inny ---- a od czego tio nie wiem