Efekt 4 tygodniowych prac [126swap]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak oto wyglada moj nowo zmajstrowany swapik, wczoraj wyjechal pierwszy raz na ulice publiczna ale jeszcze bez prawnie bo musze go zarejestrowac.

I jeszcze bardzo maly FILMIK mozna go traktowac bardziej jako probka dzwieku ktory jest strikte rajdowy ale na wyzszych obrotach wiecej video-relacji niebawem

A o tej budujacej sie rajdowce juz wkrotce

Extra teraz dopiero bedzie zabieraki czesto wymienial

piękny sprzęcik , przydałoby się wrzucić jakieś filmiki jeszcze

Ładny rekin ładny.
I cichociemny az miło.
Zarzuć kosztami i danymi ..... No i osiagi jakie masz co dłubane itp.

Wyrazy uznanania i szacunku. Jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam

buuuu...filmik mi nie chodzi

Klasa

Na legalu juz wszystko ?

a ta flansza jest stabilna? te tuleje dystansowe miedzy blachami maja jakies podtoczenia wchodzace ustalajace je w otworze? czy sa tylko tak wlozone jako dystanse?

Bardzo mi sie podoba!! Dobra robota, a to co najfajniejsze to to , ze widac ze bardzo dbasz o czystosc. to sie rzuca w oczy.

Bardzo mi sie podobaja takie 900. teraz twoj czarny bedzie prawdziwym potworkiem

Sam mam w planie zrobienie czegos takiego. Jesli mozesz to napisz ile cie to wszystko kosztowalo. Wiesz, flansza, silnik, chlodnica itd. bede wdzieczny

Super Cichociemny Nawet wydech ma jak seria. I czarny kolorek zamaskowal wlot do chlodnice praktycznie to go nie widac Brawo

Duże brawa, naprawde estetycznie i super. Napisz jakie dalsze plany i co z tą flanszą!

słit
trzeba bedzie jak najszybciej zobaczyc na zywo jak to chodzi

@Dooh
Jeszcze nie jest zarejestrowany ale to juz na dniach mam nadzieje ze nie ebda robili problemow

@Samael
Flansza jest stabilna bo od strony silnika ma tuleje cenrtujace wchodzace w blache a tulejki pomiedzy blachami nie maja zadnych wytloczen centrujacych bo sa spasowane do srub wiec nie maja prawa sie ruszyc chyba ze sie sruba zegnie co przy utwardzanych srubach (6 do skrzyni i 4 do silnika) jest nie bardzo mozliwe

@Dejta
Kosztorys nie jest jeszcze do konca znany moge tylko powiedziec ze flansza wyniosla mnie 30zl dorobienie tulejek + 10zl wyciecie otworow w blasze obrobke i dziury robilem sam, rury doprowadzajace wode + kolanka + opaski + weze do paliwa + weze do podcisnienia 100zl, chlodnica aluminiowa od vw z wiartakiem obudowa i czujnikiem 100zl, elektryczna pompa paliwa od audi bosch 80zl, zbiorniczek wyrownawczy i wydech z nierdzewki 3zl(szrot) jeszcze nie wiem ile bedzie mnie kosztowal silnik ale mysle ze w granicach 1000zl

mnie najbardziej podoba sie ze wydech jestr z dobrej strony fajnie mozna maluszki lykac nawet bardzo porobione i kolesdzkowie moga sie nie skapnac. spoko fura.

Cytat:
2004-07-15 01:21:47, stasiu pisze:
Extra teraz dopiero bedzie zabieraki czesto wymienial

Hahahaha pewnie tak...
Zajmijcie sie teraz autem Barteza może cooo? Bo tu sie jego pilot z Łodzi niepokoi

co tu dużo mówić autko ma klase :] i widać że jest solidnie zrobione...to mnie sie podoba

hehehe... co tu duzo gadac, autko miodzio Całkowicie cichociemne *1 no moze z tym cichym troszeczke gozej ale ciemne jest napewno hehehe... bardzo podoba mi sie pomysł z tym wylotem cieplego powietrza na masce z boku Napisz cos o osiagach i jak sie sprawuje... aha i jakis filmik demonstracyjny jak to odchodzi

Sliczne.W miare szybko sie uwineles

nawet ma skrzela jak na rekina przystało

bomba rekin kawał dobrej roboty teraz czekan na przejażdzke