Zabawa z mikołajem!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto fajna gra świąteczna z mikołajem aby podnieść walory tej gry podgłośnijcie zestawy audio polecam warto sie wyluzować i zagrać!!!

ja juz chyba musze isc spac zapomnialem wstawic wam link sorki http://www.liquidgeneration.com/sabotage/frost_sabotage.asp no to teraz mozecie zagrac!!!

Haha baaaaaaardzo smieszne Tak wlasnie podejrzewalem, ze to bedzie cos takiego w zwiazku z tymi glosnikami, ale te melodyjki mnie z deczka uspokoily no i masz...

Kornat, będziesz mi opłacał psychoanalityka . Ja mam coś mniej szokującego: RZUT MIKOŁAJEM

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Moj rekord to 350,4 mikolajowym rzutem.
Wiecej mi sie nie udalo!

hello nie bardzo wiem jak wyeksponowac mikolaja hen na rownik moze mi ktos podpowie jak nim rzucac Pozdrawiam !!!

Hehehe ale jazda Jeszcze lepsze ! A ta muzyczka jest po prostu zabojcza Ide pobijac rekordy !

to jest niezle
lece cwiczyc..

W takim razie - pijany mikołaj!!!

Sterujemy strzałeczkami na klawiaturze.

He, niezłe. tylko przy 500 punktach ten dach troch emały się robi

Cytat:

To ja mam 4 metry bliżej. Fleszer ,czy przy takim locie udało Ci sie przelecieć tego renifera?

-----------------

co tam 500, przy 714 sie dopiero waski robi

Hmmm, nie pamietam czy przelecial za renifera- chyba na jego wysokosci wyladowal
Ale zeby przeleciec renifera?

714 dcnt miales?

Hehe ja mialem przed chwila 759, ale pod koniec to juz sie niezla zrecznosciowka z tego zrobila Banie juz mial konkretna - to chyba jakis polski Mikolaj musi byc A na koniec pownien "za kolko" i Ładą z prezentami

Cytat:
2003-12-07 18:16:53, Yanosik pisze:
He, niezłe. tylko przy 500 punktach ten dach troch emały się robi

Cytat:

To ja mam 4 metry bliżej. Fleszer ,czy przy takim locie udało Ci sie przelecieć tego renifera?

350,2 m to dokładnie renifer
Andrzej

1082 pkty. Ciekawe przy ilu zgubi czapkę?

-----------------

hehe ja to miałem dopiero dzisiaj zabawe z mikołajem(a raczej w mikołaja) ponieważ rano rozdawałem prezenty w klasach I-III jako św. M, miałem kompletny strój a dodatkowo okulary dla niepoznaki
FAJNA ZABAWA-tyle tylko ze dzieciaki 4-6 rozpoznały mnie odrazu i wołały: pan salzman,pan salzman
hihihi a ja im na to: jaki salzman sw. mikołaj - oj bedzie rózga na świeta

A WY BYLIŚCIE GRZECZNI?

POZDRAWIAM

Jak na razie moj rekord w rzucie mikolajem to 350,4m kurde jakie to jest wciagajace

Nie mogę przeskoczyć ( przelecieć ) tego renifera! 350.1m ...Ale potem renifer jakby się przybliżył i jest u mnie na ok.340 metrze. Kuba ma też 300m zaliczone.

Hehe zax Ty pracujesz w szkolnictwie czy jak ? A gierki pierwsza klasa - tyle ze Mikolaj to juz nie Polak ale jak dla mnie sasiad zza wschodniej granicy - taka mocna glowa ze hoho

1232 points... pijany jak bela...