Moje espero się buntuje!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc tak, od początku, co w przeciagu tygodnia w esperku robilem i co mam do roboty:
1. wymiana cewki zaplonowej
2. regulacja zaplonu
3. wymiana poduszki amortyzatora
4. wymiana sondy lambda ( star dawala za male napiecie )
5. wymiana filtra gazu
Czeka mnie:
1. regulacja gazu
2. uszczelnienie instalacji gazowej na odcinku od wlewu do butli bo mi sie tam gaz ulatnia ( teraz zakrecilem zawor i nie moge tankowac )
3. sprawdzenie przegubów ( na zakretach cos mi stuka )
4. wymiana świec

heh, jedyna dobra wiadomoscia jest to ze nie pracuje, jestem uczniem w klasie maturalnej, a za to wszystko placa rodzice

fajnie ze chca ci dawac na takie rzeczy. Ja tez niempracuje i musze z wlasnych pieniedzy robic esperaka no chyba ze jakiesz grubsze rzeczy wyjda

Zapomnialem dodac ze jedna linka ogrzewania na tylnej szybie mi padla, i to chyba by bylo wszystko.

Cytat:
2003-12-21 19:44:52, Bartek1112 pisze:
fajnie ze chca ci dawac na takie rzeczy. Ja tez niempracuje i musze z wlasnych pieniedzy robic esperaka no chyba ze jakiesz grubsze rzeczy wyjda

A co Mają robić ?

Dali Ricowi samochód więc Muszą się liczyć z kosztami. Chyba, że jest umowa, masz, ale opłacasz sam

Troche tego jest .

super

Kolejne nic nie wnoszące do tematu posty w stylu "super" będę kasował...

Uklad mam taki ze tylko kosztu paliwa ( lpg ) pokrywam sam.

Super

super

hehe Bartek zrozum "Zolti" musi sie wykazać

Cytat:
2003-12-22 01:09:30, Lasombra pisze:
super

hehe Bartek zrozum "Zolti" musi sie wykazać

Zrozum... Przestajesz mnie bawić...

Ale na wszystko jest lekarstwo...

Kurde, i jakby tego bylo malo to dzis urwalem lusterko wewnetrzne i polamalem neonika w srodku!!! a to wszystko ze tv musialem przewiesc a do tylu sie nie zmiescil.

Rico nasze bolidy to Limuzyny nie bagazowki.

PZDR
O Mikołaj TV kupił...

heh, mikolaj siakis bogaty byl, komorka, aparat cyfrowy (3,2 mln pix ) , tv... heh zyc nie umierac!!!!