MotoNews.pl

[K] Toyo R888 lub slicki w rozmiarze 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupię nie drogo slicki w miękkiej mieszance(ewentualnie średniej) lub Toyo R888 w rozmiarze 13 cali szerokość najlepiej 185 lub ewentualnie coś koło tego. Oferty proszę przesyłac na priva.

Tylko Ci poradze co wiem:

Toyo R888 sa tylko 185/60R13 i w Polsce byly tylko twarde GG/2G ale daja rade.

Jak mozesz wyscigowe opony bez znaczka E to Michelin FR-2.0 16/53, miekkie, mega mocny karkas, maja 180mm szerokosci i 530mm srednicy, cos jak 185/55, do dostania na allegro.

Markgumy sa w rozmiarze 175/50 i 165/55, trzy mieszanki avona do wyboru, nowe po 200zl tylko jedna wada - miekki karkas.

Markgum w maluchu spisuje się dobrze - a przynajmniej na torze w Kielcach byłem mega zadowolony. W dużo większych i mocniejszych autkach słyszałem że ludzie narzekają.

pare postów niżej masz aktualne moje ogłoszenie ze slickami

Cytat:
Markgumy sa w rozmiarze 175/50 i 165/55, trzy mieszanki avona do wyboru, nowe po 200zl tylko jedna wada - miekki karkas.

Wybór jest większy: http://www.markgum.com.pl/?k=katalog&w=jeden&n=274&d=7&d1=10&d2=&d3=

Chyba że mowa o innym modelu opony, której nie ma na tej stronie.

Cytat:
2011-06-09 08:48:52, mar125 pisze:
pare postów niżej masz aktualne moje ogłoszenie ze slickami

Poważnie nad tym myślę. Przypomni mi mieszankę oraz rok tych slicków.

Najchętniej bym przygarnął jakieś R8 bo są bardziej uniwersalne niż typowy slick. Markgumy odpadają raczej bo nie potrzebuje ich do maluch tylko do trochę mocniejszego auta a w nim mogą się już gorzej sprawować