Jaki to fiacik?? - ZdjeciA -

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bylem rano na złomie i znalazlem fiacika nie mam zamiaru go ani odkupywac ani nic(tym bardziej ze nie ma co ratowac) interesuje mnie poprostu jaki to model fiata ??Z przodu wygladal cos jak 127 takie lampy "kwadratowe" mial na drzwiach symbol 1050 jak dobrze pamietam i z tylu nadbudowke cos typu syrena bosto . Czy ktos wie jaki to model i w jakich latach byly mniejwiecej takie byly robione ??Lepszych zdjec zrobic nie moglem bo tyl caly zgnieciony tak jak i kabina kierowcy

Nie wyswietla mi fotek, ale czy to czasem nie cos takiego??
http://www.agnes-maurer.de/Content/127/sonstige/1270033.jpg

no dokladnie takie cos

No to to jest 127 tylko nie pamietam dokladnie jak ta weria sie nazywała

127 fiorino

a w jakich to bylo robbione ilosciach i jak dlugo ?? aha i powiedzcie czy foto dzialaja

Foto dzialaja - przynajmniej ja widze

sporo tego jest, i fiorino nie tylko bylo robione z 127, sasiad mial juz fiorino na bazie 127 Mk II, a teraz ma mlodsze na bazie fiata uno.
Wiec model fiorino to chyba bylo auto typowo dostawcze budowane na bazie aktualnie produkowanych samochodow osobowych

Co do tego czy mk1 czy mk2 to nie wiem zrobilem mu zdjecie zegarow ale niestety nie wyszlo ale wygladaly tak jak te nizej tylko cos za bardzo nie pamietam tych nawiewow na srodku deski moze to przez to ze tez byla potrzaskana w kazdym badz razie zegary wygladaly tak(może to cos pomoze ):

nie wiem jak wyglada deska mk I ale taki licznik miala 127 mkII kumpla w wersji ze skrzynia 5biegowa (sporting jakis?)po prawej stronie predkosciomierza tam gdzie w standardzie jest wskaznik paliwa i tempreatury byl obrotomierz

Zastanawiam sie czy bylby sens podejsc tam i wykrecic z niej liczniczek ?? moze komos by sie przydal kiedys