Porzegnanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam dzis sprzedalem auto w Krakowie koledze z klubu Dejta , wiec zwiazku z tym zegnam sie z klubem bylo mi naprawde milo was poznac a w szczegulnosci te osoby ktore poznalem na zlotach bede odwiedzal forum ale juz nie jako uzytkownik 125p ale reno19. Bede za wami tesknil

Buuuu, zamienił Kanta na Renie, eeee

Coś sie wukrusza grono w klubie ..... Niedługo to sami sympatycy tylko będą Heszcze pożałujesz tej decyzji, zboaczysz jeszcze wrócisz do kanta

pozdro bracie

Cytat:
2003-12-13 17:33:10, macpaw pisze:
Coś sie wukrusza grono w klubie ..... Niedługo to sami sympatycy tylko będą Heszcze pożałujesz tej decyzji, zboaczysz jeszcze wrócisz do kanta

Pewnie ze wroci

pozdr

jeszcze ja sie musze wypowiedziec jako sprawca tego nieszczescia kiedy pierwszy raz wszedlem na forum wyslalem Bratkowi wiadomosc, ze bardzo mi sie jego DF podoba, no i tak sie zaczelo. Moj brat potrzebowal samochodu wiec...
Ze swojej strony obiecuje, ze bede dbal o ten samochod. I zawsze bede podkreslal, ze jest dzielem Bratka!!! I niech wszyscy o tym pamietaja.
Jeszcze raz musze podziekowac Bratkowi za zaufanie i zrobiony interes.

Ps. pozdrowienia dla Widynka ktory był obecny przy tym wszystkim

to milo slyszec takie slowa.bedziemy o tobie pamietac,nic sie nie martw.zawsze mozesz byc sympatykiem

Żadna R19 nie bedzie tak na siebie zwracać uwagi jak ten Kant na ATS'ach
Rozumiem że zostaje jednak w klubie? Szkoda że teraz bedzie dwa razy dalej ode mnie bo chcialem go zobaczyc na żywo. Mam nadzieje że na ogólnopolskim się pojawi?

szkoda ze poszedł.
Ale jest i plus.
Dejta licze na ciebie na spotach w Rzeszowie jak będa.
aha i czemu k....... nie wchodzisz na forum pft...
Spoko że auto leci do najlepszego województwa znaczy sie do nas

gratuluje nowego zakupu, no i zagladaj czasem!

zdrada !!!
miłego powożenia się zachodnim dupowozem...

zgadza się, przy wszystkim byłem musze podziękować Dejcie, za to, że przywiózł mi amorki które bardzo pomogą mojemu maluszkowi a co do kanta-najważniejsze, że poszedł do swoich no i z tego co widzę, to w solidne ręce poszedł

kurde i z kim ja bede jeździł do krakowa? Kto bedzie mnie zmuszał do szybkiej jazdy? Jeszcze na głowie stawałem, żeby skołować Ci elegancką kratownice od klasyka... ech...
A Twoja renia wcale nie taka piękna jak wieczór.. nie ma tego uroku i klimatu...

Cytat:
2003-12-13 23:20:30, Koniu pisze:
zdrada !!!
miłego powożenia się zachodnim dupowozem...

A powiem Ci ze rnowkami sie miło wozi du#@ szczegolnie takimi 2.0L he he.. Ale to juz nie taki hardcore jak Kant, nie ma tej walki z pojazdem

Cytat:
2003-12-14 00:13:52, MCQUEEN pisze:
kurde i z kim ja bede jeździł do krakowa? Kto bedzie mnie zmuszał do szybkiej jazdy? Jeszcze na głowie stawałem, żeby skołować Ci elegancką kratownice od klasyka... ech...
A Twoja renia wcale nie taka piękna jak wieczór.. nie ma tego uroku i klimatu...

No na zlot to jeszcze przyjade Fiatem jak kolega Maly zrobi jakiegos i niebuj zaby Mcqueen jeszcze pojedziemy wkoncu na przyszly rok musze przyjechac zobaczyc jak wyglada muj byly kancik a za renowke to ja juz sie wezme jesli chodzi o tuning ale to juz nie to samo co fiacik

P.S moge jeszcze liczyc na pomoc przy pracy dyplomowej bo bede ja chyba robil na kumpla skodzie 125L albo na fiaciuku Malego

Żeganam. Szkoda że zamieniłeś kanta na takie francuskie gówno, ale każdy robi jak lubi. Ja Ci osobiście współczuję! POZDRAWIAM i trzymam kciuki obyś wrócił do pożądnych aut. Polskich albo niemieckich, NIGDY francuskich. Wiem coś o tym ... Renault i Citroeny i Peugeoty BLEEEEE.

3m sie
PS. z zasady nie kupuje sie aut na F: Fiatów , Fordów i francuskich

Cytat:
2003-12-14 11:54:26, moch pisze:
Żeganam. Szkoda że zamieniłeś kanta na takie francuskie gówno, ale każdy robi jak lubi. Ja Ci osobiście współczuję! POZDRAWIAM i trzymam kciuki obyś wrócił do pożądnych aut. Polskich albo niemieckich, NIGDY francuskich. Wiem coś o tym ... Renault i Citroeny i Peugeoty BLEEEEE.

Ja mam nadzieje że wrócisz do fiatów a co do wypowiedzi mocha to sie nie zgodze bo mam w rodzinie 3 pugi i naprawde swietnie jeżdzą ludzie są z nich zadowoleni i ja bym puga chciał (oczywiście jako 2 moje autko )

YANKEE widzisz ja mam w formie dwie Xsary < jedną używaną jako prywatną >, jest to autko większe i bardziej komfortowe niż 106 i uważam że TRAGEDIA!!

Nie wypowiadam sie co do citroena (wiem że to koncern PSV) ale jednak inna marka ja jezdziłem 307, 306 i 206 i naprawde fajnie sie nimi jezdzi ojciec z 306 jes zadowolony choć jest zaniedbana to i tak dobrze sie sprawuje.... ale wiesz można trafić na różne modele...PEACE