Potrzebuje glowice do Omegi A 3000 24v C30SE...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mialem pecha. Zerwal mi sie łańcuch rozżądu i pokszywilo mi zawory. Potrzebuje kupić glowice do tego silnika (C30SE...). Czy ktoś moze takową posiada, lub wie kto mógłby taką mieć??? Prosze o pomoc. Potrzebuje też kupić uszczelke pod glowice i jeszcze kilka innych cześci. Wiecie może gdzie moge tanio kupić takie żeczy???
Pozdrawiam Fubu (Omega3000)

witam

hmm

zobacz tutaj

pozdr

Dziekówa za podpowieć, ale tą glowice juz oglądalem i niejest w najlepszym stanie technicznym. wiecie moze cos jeszcze na ten temat?
POZDRO
FUUbu

Treść: opel Omega A, kombi, 1988-93r., 2.0, 3.0, 24V: mechaniczne, blacharskie, lampy, lustra, zawieszenie, silnik, klimatyzacja, skrzynia biegów, ćwiartki, most, amortyatory, wspomaganie, hak holowniczy, komputer, osprzęt silnika, inne od
Adres: tel. 0603 622-028

Zazwonie Napewno

DZIĘKI

Fubu czy ty przypadkiem nie kupiles tej omegi calikiem niedawno?
Jakas znaojma mi sie wydaje, jesli tak to cos o niej wiem.

====>> Nie no mam to auto już pona płótora roku, ale kto wie może to i ta októrej coś wiesz. ==> Uchylisz rombka tajemniecy???

Juz mi sie miesza gdzie co napisalem.
Ale do rzeczy. Czy aby Ty nie chciales swojej omegi calkiem niedawno sprzedać? Cos okolo 16,9 tys.
Nawet masz klimatyzowny schowek, spory przebieg, udokumentowany remont silnika, przebieg 250 tys i gas.
I jak to bylo? Skoro jestes z Buska-Zdróju i jesli tam jest tylko jedna czarna 3000 to ....?

Piotrze ,Ty też masz klimatyzowany schowek , ja zresztą też

Wiem, wiem ale nie mam tempomatu a kloego Fubu o ile pamietam to ma.

Tak to musialem być ja. Wystawilem tylko jedno ogloszenie w internecie i dzwonilo malo osób, a jedną z nich musialeś być ty. I dobrze bo od ciebie dowiedzialem sie o istnieniu takiego klubu jakim jest LOS OMEGAS BESTIALES. DZIEKI
Wystawilem dokladnie taką cene 16.9tys. i ten klimatyzowany schowek, tempomat - to też sie zgadza.
No ale widzisz ciesz sie ze jej niekupileś bo teraz ty mialbyś taki problem a nie ja. (Ale byś mnie przeklinał-HeHe)

Pozdro
FuBu

No tak myslalem. Nie mam sie z czego cieszyc, ze nie kupiłem.
Dobre czarne auto i jeszcze na pelnym wyposażeniu, to rzadkość.
Masz teraz problem ale pewnie poradzisz sobie z nim.
Jesli myslisz powazenie o nowszym silniku C30se lub c30sej i bralbys pod uwage to, że będzisz musial po niego przyjechac do gdyni to daj znac na priva.