MotoNews.pl

Co to za Espero Panowie z W-wy ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzieś mi zniknął link a więc jeszcze raz :

Allegro

o ku.... to ten kaszalot, jakas pomylka nie espero, zupelnie nie trafna wizja WT jednym słowem i to za jakie pieniadze

To był kiedyś totalnie rozwalony esperak. Ponieważ naprawa była nieopłacalna właściciel postanowił wykorzystaś go jako bazę do realizacji swoich fantazji.

I taka mała ciekawostka. Skonstruowanie tylnego słupka (a raczej zaspawanie okienka) zostało wymuszone przez niemożność dostania tegoż właśnie okienka.

Marti serio mówisz ?

Co nie zmienia faktu, że cena abstrakcyjna, auto wieśniackie, a temat już kilka razy poruszany

Cytat:
2004-01-21 22:16:01, Zoltar pisze:
Marti serio mówisz ?

Czy ja bym cię oszukiwał ?

Cytat:
2004-01-21 22:35:08, Martinezzz pisze:
Cytat:
2004-01-21 22:16:01, Zoltar pisze:
Marti serio mówisz ?

Czy ja bym cię oszukiwał ?

Nawet nie pomyślałem

Już wiem co i jak

ja też juz słyszałem o problemie z tylnimi szybkami

Wiktor

Cytat:
Typ Sport/Coupe

Hehehe... 100tys km Esperem przejechalem i caly czas zylem nieswiadom, ze to nie sedan...

Ten esperak jezdzi na bielkanach w warszawie kilka razy mrygalem sobie z nim swiatlami jak sie spotykalismy

tą padake widuje często w łomiankach i w wawie na bielanach/wrzecionie ......

...na żywo wygląda jeszcze gorzej niż na fotkach
Total porażka

PS w ogłoszeniu jest napisane "bezwypadkowy" a z dobrze poinformowanych źródeł blacharskich w łomiankach wiem że to było auto firmowe z banku PKO....które jakiś koleś zamienł w banana
Odkupili auto za 1tys zł ....wiec wyobrażacie sobie jak wygądało - i odbudowali - a że brakowało częsci - zderzaka lamp dzioba tylnych okienek - zrobili wizytówke tjuningową.

aha i to fabrycznie było 2.0......ale pierwszy silnik nie przetrwał dzwonka....i teraz jest 1.8

Ale za to zajal III MIEJSCE W TUNING SHOW TORUŃ 2003

Tomek a co Ty na Wrzecionie porabiasz???
Pytam bo Bielany to moje rdzenne regiony

Oj boli ... straszny widok