MotoNews.pl
7 OT Kilka sympatycznych zdjec z gor (36255/25) - NT

OT Kilka sympatycznych zdjec z gor

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam!

Brrrrr... zimno... śnieg...

Kiciorek jest rewelacyjny
A i reszta zdjęć oddaje urok tego miejsca

O kocie nawet nie wspominaj, bawil sie sznurkiem od mojej bluzy w czasie grania, malo na kolana nie wlazl...
A jak muzyka?
Jedziemy tam jeszcze w tym miesiacu ale tylko na 2 dni.
Generalnie milo powitac, cos dawno nie rozmawialismy!

Ano nie rozmawialiśmy, ale.... nadrobimy
A Kiciorek serio jest słodziuchny.
A propos jak z Twoim graniem? Jakieś szczegóły? Gdy ostatnio rozmawialiśmy, wracałeś do grania po dłuższej przerwie, a właściwie jak to wtedy nazwałeś, powracałeś do grania po leniuchowaniu

No no...

Ptaszyna ja sie doczekac nie moge "Waszego" koncertu

Fotki superek...

Pozwalam sobie znow Was zaprosic, kiciorkow dwa razy wiecej!

Pod kreska...

Cytat:
2004-01-19 19:39:27, Caroline pisze:
Ano nie rozmawialiśmy, ale.... nadrobimy
A Kiciorek serio jest słodziuchny.
A propos jak z Twoim graniem? Jakieś szczegóły? Gdy ostatnio rozmawialiśmy, wracałeś do grania po dłuższej przerwie, a właściwie jak to wtedy nazwałeś, powracałeś do grania po leniuchowaniu

Oj Was to chyba coś łączy..... i to bynajmniej nie jest miejsce zamieszkania..

A tak na marginesie to fajne fotki i kawałki - cygański bardzo mi się spodobał. Zadziwiająco przyzwoita jakoś nagrania, to tak sami własnymi siłami??
A góry bez kobiet to jak samochód bez alu felg... widoki piękne przydało by się tez jakieś piękne lico...

Cytat:
Zadziwiająco przyzwoita jakoś nagrania, to tak sami własnymi siłami??

Muzyka improwizowana najlepiej wychodzi "na zywo". Nagrywamy czasem cos w studyjku ale nie ma to "zeba", jest rowne, matematyczne. Brzmi w miare bo instrumenty i piecyki dobre, sygnaly z wyjsc liniowych a nie z mikrofonow brane, akustyk kumaty. Z drugiej strony zle bo nie slychac reakcji gawiedzi na improwizacje i sporadycznie uzywanego przeze mnie perkusyjnego instrumentu akustycznego, zwanego jajeczkiem... Fragmenty z ostatnich utworow bo pierwsze 4 mniej sie "kleily". No a na koniec jeszcze dlugo siedzialem przy kompie i bawilem sie w malego realizatora.

Cytat:
A góry bez kobiet to jak samochód bez alu felg... widoki piękne przydało by się tez jakieś piękne lico...

Tiaa, z drzewem do lasu... Kobiety niestety przeszkadzaja w pracy!
Pozatym Espero ma ograniczona pojemnosc, czterech chlopa, 3 gitary, 3 piece, skrzypce, plecak fotograficzny, spiwory i inne tam ciuchy...

Zdjęcia są supcio, najbardziej podobało mi się to ze świeczką, nawet Kiciuś przy tym przegrywa

Carola, lepiej zmien sobie tapete na kota.

Tak zrobiłam
Efekt niesamowity
Dzięki ...