To jest prawdziwy tjuning :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wprawdzie na Mikołaja to już za późno, ale na gwiazdkę możecie komuś sprawić taki oto zestaw prawdziwego tunera http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=18210643

bez komentarza

na choinke to to jest jak znalazl

pozdr.

Piękniuteńkio, zwłaszcza ten niebieski kolorek, połączenie zali operacyjnej z prosektorium

Prawdziwe burakowo jeszcze nasr.... węża wypuścić i granata wrzucić.

Pozdrawiam

Pomysł tak samo badziewny jak podświetlane spryskiwacze ale klikał ktoś na fotki ?

za tą cene to kupuję i czerwone i niebieski zestaw... pod warunkiem, że bedzie taki sam jak na powiekszonych fotkach

pozdr.

Zobaczcie te cuda...

Buractwo tyle powiem

q-wa dawno mnie tu nie było !!!!
widzę że nadal łatwo jest wszystkich krytykować!
a gdyby tak pomyśleć o wkładzie pracy gościa w swoje auto i to czym się kierował?????????
nie to że się przy....lam!!!!!!!!!!!!
ja pierwszy trafiłem na stronkę wsiowego tuningu i .........
jak to pisze Dra MAM TO W DUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!
POZD. -LOB

Wow dawno Cie nie było i co widzę jakieś nerwy mamy zszargane a tu święta idą. Trzeba było totr zacząć od "dzień dobry wszystkim kolegom..... itd".

Pozdrawiam

Gieroy. Dobrze wiesz że gdyby był dobry to bym tak zaczął ale....

zastanawia mnie tylko to dlaczego zawsze tak po innych ludzikach jeżdzimy??!?!!? ( nie posiadaczach OMY)
przecież oni też ludzie!!!!!!
że nam się nie podoba to inne sprawa ale..........OMA JEST NAJ...!!!!!!!! ale to już temat na długie wieczory.
pozd.

Totr nerwusie

Toż przecież my nie najeżdżamy na nikogo, tylko tak po cichu we własnym gronie się podśmiewamy, a co - wolno nam, to nasze forum Co innego jakbyśmy wpadali na inne publiczne fora dyskusyjne i tam oceniali co dobre a co złe, wtedy się z Tobą zgadzam.

zdrówka życzę

DZIEŃ DOBRY WSZYTKIM!!!!!!!!
(ładnie co Gieroy?)
dobra miałem kiepskie dni i może nie powinienem zaraz tam.... ale.
róbta chopy swoje a ja popatrzę.
pozd.

Dla mnie bomba teraz

Pozdrawiam

a ten tylko o bombach!!!!!!!!!!!