Kraków

Ankieta: Dobry dzien na zlot to....?!
Sobota 20 Grudnia
Niedziela 21 Grudnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest propozycja zeby spotkać się na zajezdni w ostatni weekend przed świetami. Może to być niedziela ( 21 ) albo sobota ( 20 ).
Wybraliśmy taki termin gdyż, niektóre osoby które studiują mają ostatnio mało czasu żeby sie pokazać lub spotkać, a od piątku wieczór jest przerwa świąteczna na uczelniach, wiec powinna sie pojawić większość z was
Wypowiecie się w ankiecie, który dzień bardziej wam pasuję...i czy wogóle chcecie sie spotkać ?

Myślimy że będzie troche atrakcji... niektózy wiedzą o czy mowa. Wkrótce więcej info !

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-12-08 16:59:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2003-12-08 20:24:27 ]

w sumie czemu nie?pomysł dobry.bedzie opłatek ?

Fajna koncepcja, ja glosuje za niedziela bo w sobote odrabiam 02.01.04 zeby miec po nowym roku wolne.

Niezla propozycja.. Ja jak narazie moge w ten i ten dizen ;D

Cytat:
2003-12-08 11:10:07, misieq pisze:
Niezla propozycja.. Ja jak narazie moge w ten i ten dizen ;D

to sobie zarezerwuj czasa rozumisz prosze ja ciebie...

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2003-12-08 11:14:23 ]

mi pasuje bo odbiore malucha od blacharza i moge rwac na krakow a gdzie to zajezdnia jest spox

dałem se głosa normalnie na nedziele

w czym moge pomóc przy organizacji ???

i jo tyż zagłosowałem. ale po co? nie wiem czy jeszcze bede mial Fiata. zresztą to nie ważne

Tez jezstem za niedziela. Tylko ktora godzina? mi odpowiada popoludnie tzn. 13-14

ja się dostosuję.... tylko najpierw muszę malucha dostosować, bo jak nie, to będę tylko oglądał

dla mnie i sobota i niedziela dobra.
jak zadecyduje wiekszosc to tak sie pojawie.
bedzie milo
wpisujta sie ludzie!!!!

jest jeszcze propozycja na mały spocik w tą sobotę.. w planie będzie 1. test urządzenia pomiaru czasu na fotokomórkach , a także badanie samochodu na hamowni drogowej dla zainteresowanych (o ile znajdę do soboty znajdę zasilacz z 12V na 20V)

Niestety mam wtedy zajęcia ale na szczęście w niedziele takie "mniej ważne" więc: głosujcie za niedzielą

Żeby tylko śniegu nawaliło

Ja moge byc i w sobote i w niedziele wiec nie glosowalem, jak ustalicie tak przyjade

takze sie nie wypowiadam.
poki co moge byc zarowno i w sobote i w niedziele.
dobrze, ze wreszcie jakis spot klubowy....

ok, widze ze i w ankiecie i osoby wypowiadajace sie sa za niedziela takze ostatecznie zlot odbedzie sie na zajezdni w niedziele 21 grudnia. Proponuje sie spotkac juz przed poludniem kolo 11, a osoby ktore by mialy pomoc to ok. 10 bylyby potrzebne przy rzokladaniu opon. W pozniejszym czasie mozemy sie przenies na pas w celu shamowania i zmierzenia swoich autek.
Na kreciolku bedzie system pomiarowy takze nie beda potrzebne zadne stopery itp.
Jazda w kreciolku bedzie kosztowac 3zl bo jeszcze sie nie zwrocily pieniazki z wrzesniowego spotkania za pucharki. Kaski nie beda obowiazkowe...
Jesli macie jakies propozycje co mozna jeszcze zrobic to walcie

mam nadzieje ze frekwencja dopisze......zarezerwujcie sobie czas

KIEŁBASA will come again

Postaram się przyjechać(wprawdzie chyba autobusem), jak dobrze pójdzie to będę już miał własny kultowy grill Szczegóły ustalę w przyszłym tygodniu.

e tam krakoof , fiaty pomorskie sa znacznie lepsze

o wreszcie jest okazja poznać szersze grono klubowiczów. jak tylko zrobie autko po malych przejściach to będe.
Rekin myśle że jakoś sie zgadamy i razem pojedziemy z ekipą od was...
ale narazie : studia/mały remoncik blachy

A ja chciałem powiedzieć, że moge tylko w sobote, bo w niedziele mam egzamin. Ale sądząc po ankiecie to decyzji nie zmienicie, co?