MALUCH 1.7 w 4x4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...W najbilzszym lub nastepnym programie ukarze sie 30 sec. zajawka materiału o Malcu z silnikiem 1.7

Nie wiem kiedy ukarze sie pelna wersja gdyz dostałem wielkie zjeby za ten mat....głownie za wykonanie i strasznie marudza na montazu.

Stay tuned

4x4 to jak dobrze kojarze TV4? A można by jeszcze prosić info w jakim dniu i o ktorej godzinie ten program sie jawi - dla tych co nie maja gazet na stanie .
Dałoby rade zgrać to w postaci cyfrowej i na jakis serwer wrzucic pozniej moze?

4X4 to Polsat Vmax to TV4 a AutoManiak to TVN
chyba tak to idzie

Cytat:
2003-12-17 18:04:38, Race_D pisze:
Dałoby rade zgrać to w postaci cyfrowej i na jakis serwer wrzucic pozniej moze?

Też bym kogoś o to prosił

4x4 w polsacie cos o 15:15 w soboty bywalo.
jesli bede w domu to zrzuce na dysk...

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2003-12-17 19:06:04 ]

no oni to stare marudy sa a ten Chybowski senior to juz sie tak podnieca i rozczula ze..... a dobra nie wazne Poczekam se :]

Taki fajny materiał sie szykuje ..tylko szkoda ze w najgorszym programie mortoryzacyjnym nie cierpie 4x4, stare dziady, gadaja o pierdołach z takim patosem jak by niewiadomo co sie działo, nigdy nic ciekawego nie ma..W co drugim odcinku przez ten program Solorz reklamuje swoj Invest Bank..I jeszcze ten kretyński głos jednego z prowadzących, na pewno wiecie o kogo chodzi, skrzeczący..koszmar, ze tego jeszcze nie zdjeli.

Cytat:
2003-12-17 22:55:11, mille pisze:
Taki fajny materiał sie szykuje ..tylko szkoda ze w najgorszym programie mortoryzacyjnym nie cierpie 4x4, stare dziady, gadaja o pierdołach z takim patosem jak by niewiadomo co sie działo, nigdy nic ciekawego nie ma..W co drugim odcinku przez ten program Solorz reklamuje swoj Invest Bank..I jeszcze ten kretyński głos jednego z prowadzących, na pewno wiecie o kogo chodzi, skrzeczący..koszmar, ze tego jeszcze nie zdjeli.

A ja się wychwałem na tym programie
kiedyś może był fajnieszy, ale teraz z racji istnienia Vmaxa mogą pozwolić sobie na coś bardziej konkretnego

4x4- stara gwardia
Vmax- młode wilki
Automaniak - no cóż...wolę bez

Rozumiem ze sposob artykulacji pana CHY zblizony jest stylem do rozmowy z 3-letnim dzieckiem, wierze ze to wkurza i rozp. nawet najlepsze materiały. Niestety koles robi juz jakis czas w tym fahu wiec nie tak latwo mu juz jakies sugestie przekazac tak zeby sobie czegos nie pomyslal(Co ja bede smarkacza słuchał) Wierzcie mi probojemy zawsze jakos na niego wplynac.
Co do ocen programu PRACUJEMY nad tym jednak nie zawsze da sie wywalczyc ze by np nie puszczac mat. o ARO bo ARO sucks albo wypieprzyc z progr. mat. z bardzo interesujacym panem ktory rozprawia o jakis pierdołach-mamy swiadomosc tego ze program sie stoczył(przynajmniej ja) Jednak mam nadzieje ze dzieki nowym mat tak jak o malcu i jeszcze kilku ktore sa w przygotowaniu chociaz wychylimy sie z dołka.
Tyle tytułem...sam nie wiem czego

Jezeli macie jakies sugestie dot. formuły progr 4x4 to dawajcie tu- pokaze szefowi

Ja chcę żebyś pokazał szefowi mój post gdzie proszę o mat. o replice 125 monte carlo..
A co do wyglądu programu 4x4 napiszę jak wróce z uczelni...
pozdrawiam

Z tym monte carlo to ni bedzie tak łatwo jak sie wydawało. Musze pogadac z Siwym bo to jest jego materiał- czy on zgodziłby sie zeby mat został umieszczony w necie/na stronie.

ja ze swojeje strony moge dodac homologacje FIA dla 125S - wloskiego
i poprosic o troche video repliki monte carlo "Dzieciaka"
bo widze ze ciagle gdzies jest na zlotach

a i jeszcze - mam cyfre nie mam polsatu wiec 4x4 mi nie grozi natomiast jak macie jakies materialy na temat polskich abarthow - slucham z niecierpliwoscia

Cytat:
2003-12-18 11:10:49, ArF pisze:
Rozumiem ze sposob artykulacji pana CHY zblizony jest stylem do rozmowy z 3-letnim dzieckiem, wierze ze to wkurza i rozp. nawet najlepsze materiały. Niestety koles robi juz jakis czas w tym fahu wiec nie tak latwo mu juz jakies sugestie przekazac tak zeby sobie czegos nie pomyslal(Co ja bede smarkacza słuchał) Wierzcie mi probojemy zawsze jakos na niego wplynac.
Co do ocen programu PRACUJEMY nad tym jednak nie zawsze da sie wywalczyc ze by np nie puszczac mat. o ARO bo ARO sucks albo wypieprzyc z progr. mat. z bardzo interesujacym panem ktory rozprawia o jakis pierdołach-mamy swiadomosc tego ze program sie stoczył(przynajmniej ja) Jednak mam nadzieje ze dzieki nowym mat tak jak o malcu i jeszcze kilku ktore sa w przygotowaniu chociaz wychylimy sie z dołka.
Tyle tytułem...sam nie wiem czego

Jezeli macie jakies sugestie dot. formuły progr 4x4 to dawajcie tu- pokaze szefowi

No!!! jednen pozadny człowiek w tej brazy

Cytat:
2003-12-18 13:01:33, Abarth-GMR pisze:
natomiast jak macie jakies materialy na temat polskich abarthow - slucham z niecierpliwoscia

ostatnio na cyfrze pojawił się program TVN Turbo. to początki, więc w zasadzie codziennie pojawiają się te same programy jeśli trafisz na relację z barbórki warszawskiej, to na samym początku przez moment widać 124 abarth (ten, co jest na fotce ze słomczyna obok f500 i DF mc). wiem, że to niedużo, ale zawsze coś :p ot, taki miły akcent

A ja proponpowałbym zmienić Pana szanownego redaktora snobistycznego tego magazynu na kogoś w miarę normalnego (kiedyś chyba tak sie nazywał ten magazyn 4x4 - magazyn snobistyczny czy cos takiego) - kurcze wiekszego badziewia nie widziałem, sam ,materiał jest spoko ale prowadzacy na prawde makabra

To my takiego mamy?

Ej no nie wycinajcie od razu calego zespołu!!!

a jak dla mnie to w magaynie nie ma jakos konkretow... pitolo pitola i nic z tego.... jakis taki poetycki magazyn wg. mnie

Tak pomyslalem ze skoro byla taka seria (nie wiem czy jeszcze jest) "spełaniania marzen" motoryzacyjnych, to moze skoro o marzeniach to mysle ze caly program mogłby sie kręcić wokół matoryzacyjnych pasji. Zrezygnował bym np. z 15 minutowch relacji z premiery załóżmy nowej BWM 5, mozna by sie nastawic wlasnie na ukazywanie ludzi podcodzacych z pasja do samochodow, relacja ze zlotów (oczywiscie tych wiekszych), dokument o jakims naprawde unikatowym samochodzie, odrestaurowanym bądz nowym, rajdy i wyscigi samochodów których w polsce nie oglądamy na naszych imprezach. Wiem ze to własciwie jest formula V-max, ale zdecydowanie mi to bardziej odpowida, program przestał by byc taki bezpłciowy..

Seria spelniamy marzenia krecila sie dopoki byl InVEST BANK- bo to oni dawali na to kase przy okazji swej ,nadzwyczaj porywajacej promocji w naszym progr. Teraz jest link4 a potem juz nie chce wiedziec. Od nowego roku ma byc nowy sponsor ale nie wiem jaki.
Osobiscie najbardziej odpowiadałaby mi formuła progr. AUTO MOTOR UND SPORT ktory leci na niemieckim VOX i DW. z tym ze tamten program trwa godzine a nie 25-30 min- to takze krotki czas nie pozwala na jakies ciekawsze formy. zobaczcie V-max tam nie ma newsow, linkow4 etc. tam sa 3 lub 4 długie materialy poprzerywane gadkami Macka i Siwego i to jest czytelne.

Cytat:
2003-12-19 10:28:09, ArF pisze:
Seria spelniamy marzenia krecila sie dopoki byl InVEST BANK- bo to oni dawali na to kase przy okazji swej ,nadzwyczaj porywajacej promocji w naszym progr. Teraz jest link4 a potem juz nie chce wiedziec. Od nowego roku ma byc nowy sponsor ale nie wiem jaki.
Osobiscie najbardziej odpowiadałaby mi formuła progr. AUTO MOTOR UND SPORT ktory leci na niemieckim VOX i DW. z tym ze tamten program trwa godzine a nie 25-30 min- to takze krotki czas nie pozwala na jakies ciekawsze formy. zobaczcie V-max tam nie ma newsow, linkow4 etc. tam sa 3 lub 4 długie materialy poprzerywane gadkami Macka i Siwego i to jest czytelne.

Nie no jeszcze Kuchar sie czasami wpierdzieli Ale V-max jest duzo lepszy, same konkrety a nie farmazony ktore... a nie wazne!!