WIDZIAŁ KTOŚ STUNINGOWANEGO POLONEZA TRUCKA ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NIE WIDZIAŁ MOŻE KTOŚ STUNINGOWANEGO POLONEZA TRUCKA W WERSJI 5 OSOBOWEJ 2 DRZWIOWEJ ?? MÓJ STARSZY POSIADA TRUCKA I CHCAIŁ BYM TROCHE UPIĘKSZYĆ RODZINNĄ MASZYNĘ NARAZIE OPTYCZNIE A W PRSZYSZŁOŚCI MOŻE COŚ WIĘCEJ JAK KTOŚ ZNA MIEJSCE GDZIE SĄ JAKIEŚ FOTKI TO NIECH PODEŚLE ADRESE. DZIĘKI

coz nie mam fotek ale widzialo sie to i owo chocby w opolu,czy nawet na spotach w zabrzu,trucka mozna ciekawie zrobic

Oh tak, weź sobie do ręki zdjęcie NASCARa z serii CRAFTSMAN i spróbuj coż upodobnić.

Ja również rozważam zakup trucka (2 osobowego - bo i tak wożę nim tylko własną dupę) bez zabudowanej paki, Może plandekę położę by tak fajnie przykrywała I jakiś grill zmieniony

Truck Dukata wygladal fajnie do ostatniego dzwona.Fotki mozesz obejrzec na AK na spotach slaskich.Teraz wszystko jest w fazie przygotowac z tego co sie orientuje.I nigdy nie zapomne jak truck przy 160km/h wyprzedzil fabie.TO BYLO PRZEZYCIE,a zwlaszcza miny rodzinki z Fabii jak im tylko paka plandeką pomachała

Ja osobiscie nie widzialem na zdjeciach tak ale na zywo nie mialem takiego zaszczytu

A ja robir virtual tuning Trucka w Photoshopie co ma byc moim pierwowzorem do tuningu fizycznego po jego zakupie. Jak wykończe to pokaże