Jak upchnac radio w poldku??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupilem sobie radyjko na cd, i za cholere radio nie chce wejsc do mojej rakiety wytstaje tak z 2 cm - z tylu jest kawalek radioatora oraz kable do podlaczen i nie da rady A tak troche lipa, ze wystaje. z tylu tam jest chyhba plastik od nagrzewnicy, czy ktos ma moze jakis pomysl jak to zrobic??

No ja bym cię skierował do Aliena bo on ma całkiem ciekawą konsole u siebie i myśle że taka by rozwiązała twój problem!!

hmm a cos wiecej?? jakies linki nr gg zdjecia info??

Alana znajdziesz w liście klubowej na pierwszej pozycji o ile pamiętam

no wyjęsiem z tej sytuacji jes pozbycie sie popielniczki i zapalniczki i przesunięcie radia niżej wymaga troche kombinatoryki ale działa zapalniczke i popielniczke możesz dać nad radio.. ale po co to komu

Hmmm no kurcze nie powiem dobry dobry pomysl ale jak z wykonaniem? Duzo roboty?

no tego to niestety Ci nie powiem ale jak na mój gust 1 dzień robory i po sprawie Ali-En chyba ma coś takiego.. pewnie niedługo sie tu wypowie... on ma nocny tryb życia

Hehe no to czekam, jak na razie mysle, co by tu wykombinowac, zeby na zlot zawitac i was poznac.

Cytat:
2004-03-16 23:54:16, sc00by pisze:
no tego to niestety Ci nie powiem ale jak na mój gust 1 dzień robory i po sprawie Ali-En chyba ma coś takiego.. pewnie niedługo sie tu wypowie... on ma nocny tryb życia

No dokladnie!! Mam zrobiona konsole z drewna i radio tez mi wystawalo troche to obnizylem otwor. popielniczke wywalilem bo nie pale To jest 20 min zabawy z wyzynarka i wiertarka. Wiecej jest z wyciagnieciem konsoli oryginalnej, ale dla chcacego nic trudnego. No i jak potem wyglada poldek w drewnie A co sie tyczy mojego nocnego zycia to pracuje w nocy Bez skojarzen

Roki to zagrzewaj silnik i dawaj na zlot!! bedzie nam niezwykle miło..im więcej bryk tym lepiej.. a teraz zapowiada sie na to że cała ekipa z południa (niestety orpócz Sosnowca) sie spotka w Gliwicach

Ali- En dodam lepiej że pracujesz w Makro.. bo bez tego jak dla mnie wyglądało to dziwnie

Cytat:
2004-03-17 09:31:55, sc00by pisze:
Roki to zagrzewaj silnik i dawaj na zlot!! bedzie nam niezwykle miło..im więcej bryk tym lepiej.. a teraz zapowiada sie na to że cała ekipa z południa (niestety orpócz Sosnowca) sie spotka w Gliwicach

Ali- En dodam lepiej że pracujesz w Makro.. bo bez tego jak dla mnie wyglądało to dziwnie

Ale moze ktos sie wystraszy ze mafia jestem

no mi by sie praca nocna z Mafią nie kojarzyła

Cytat:
2004-03-17 20:14:05, sc00by pisze:
no mi by sie praca nocna z Mafią nie kojarzyła

Glodnemu na mysli

AŁA... prawda zawsze boli

Roki wbijesz sie na zlot do gliwic?a z radiem kombinuj moje tez wystawalo i weszlo jak sie popiesci.............:p

u mnie taeż sie zmieścilo,też na cd ,i też w konsoli poloneza i nawet jeszcze CB pod grajkiem sie jeszcze zmieściło (tylko wywalilem regulacje otw./zam. do obiegu i dałem ją z boku konsoli)

Ehhh niestety nie wbije na zlot ze wzgledow finansowych Bardoz chcialem juz mialem kilka osob nakreconych i lipa wyszla Moze nastepnym razem jak troszke sie odkuje z pieniazkami. Tam z tylu za radiem jest nagrzewnica- tzn plastik od niej i tak sie zastanawiam jakby to wypieprzyc

Cytat:
2004-03-19 00:45:09, Roki19 pisze:
Ehhh niestety nie wbije na zlot ze wzgledow finansowych Bardoz chcialem juz mialem kilka osob nakreconych i lipa wyszla Moze nastepnym razem jak troszke sie odkuje z pieniazkami. Tam z tylu za radiem jest nagrzewnica- tzn plastik od niej i tak sie zastanawiam jakby to wypieprzyc

No nie radzilbym... Mowie zrob tak jak ja mam i bedzie dobrze. Mozesz potem jakims aluminium obkleic czy co tam chcesz i bedziesz mial ful wypas i nikt tak nie bedzie mial

możesz zrobić tak jak mar125!! wytargać i dać z boku