WOSP - chcesz banner na GMR ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
100.000 odslon na www.abarth-gmr.be

http://www.aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=14248

zapraszam do licytacji

....licytuje na rzecz klubu...zapraszam innych do przyłaczenia sie;]

Panowie licytujemy!

Proponuje podwiecic ten temat...zrzucmy sie jako klub na baner dla naszego klubu a zarazem pomózmy dzieciakom!..nich kazdy rzuci 5pln...zbierzemy, podbijemy i juz bedziemy mieli swoj wkład jako F&F dla WSPO...a zarazem swietna promocja dla klubu!...

co wy na to!

5 pln to nie tak duzo...a kto wie moze własnie nasze pieniadze kiedys komus zycie uratuja!

Prosze!

ja licytuję, ale coś mi nie wychodzi :p aukcja jeszcze trwa, więc będę walczył

piatala moge dac ale jak????

No spoko. Jeśli będzie można to wpłacić razem z kasą za naklejki klubowe to może się wreszcie zmobilizuje

..jak wpłacac?...hmm..moze tak..ja juz licytuje, wiec mogeciagnac licytacje dalej...wiec jesli ktos ma ochote uczestniczyc w licytacji..niech wpłaca to "5 pln"..na moje konto a przy kazdorazowym otrzymaniu 5 pln...o tyle podbije kwote licytowana...

jesli jest ktos zainteresowany..na priva podam nr.konta

pozdr

nie wiem jaki powod oprocz debilizmu moderatorow allegro, sklonil ich do usuniacia mojej aukcji jako naruszajacej regulamin .... i kto aukcje wyslal do moderowania jako niezgodna z regulaminem

tak czy inaczej postnowilem sie tego dowiedziec i napisalem w tej sprawie do allegro

zobaczymy co bedzie dalej

tak wiec akcja zostaje zawieszona w skutek dzialania czynnikow zewnetrznych - proponuje zatem opcje nastepujaca

Koniu dostarcza mi banner a najlepiej button FF o wymiartach takich jak teraz ma WOSP u mnie na glownej

ja go wystawiam a wy wplacacie kase na WOSP
potwierdzenia kserujecie i wklejacie tutaj

za kazde 10 zeta tydzien bannera ...

i ju