Omega A...A WIDZIELI PANOWIE TAKĄ CZERWIEŃ?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Biegałem sobie po stronach związanych dotyczących Omegi...I wiecie co???Takiego tuningu poczciwej A jeszcze nie widziałem.... ..
Jedno jest pewne....Jest trochę inna......Co??????

omega

Pozdrowienia

Powiem szczerze podoba mi sie wiochą nie zalatuje ale bardziej doceniam wysiłek tego kto to robił. Kolor agresywny ale miły dla oka.

pozdrawiam

Faktycznie, trochę trudno po tak dokładnej znajomości z oryginałem przyzwyczaić się do nowego wyglądu zestawu przednich świateł, a zwłaszcza obszaru tylnych nadkoli . Ale kolor mi się przynajmniej bardzo podoba ...

jak dla mnie to ekstra ...fajnie dopracowane szczegoly ...kolorek kontrowersyjny ale zajebisty ...ale chyba najabrdziej podoba mi sie to ze nie ma tam napisow typu POWER ,TUNING ..itp

Moim zdaniem to chyba jeden z lepszych tuningów Omesi jaki widziałem...

Jestem tylko ciekaw jak wnętrze i ile koników biega pod machą ????

ps.Ale swojej i tak nie przerobię>>>>sentyment>>>>>>i już!!!!!...
...

I tak jak napisał Gieroy ....OY ''WIOCHĄ NIE ZALATUJE" oy nie...

Pozdrowienia...

BAST

[ wiadomość edytowana przez: BAST dnia 2003-07-08 00:50:09 ]

Kwestia przodu jest troszke kontrowersyjna, bez kierunkowskazów wygląda troszke dziwnie a mi osobiście nie podoba się linia przedniego spoilera, powinien być bardziej pionowy, coś pod EVO ale ogólnie jest OK

btw. rozwiązany został problem czy da się przerobić tylne nadkola

NO NO NO!!!!Niezle.Tzn kolor cudo,ciekawie ale mi sie nie podobaja okragle dodatki z tylu-to nie pasuje do ksztaltu A.Ale brawa dla wlasciciela za pomysl.

pozdr

Prawdziwy samochod moze byc tylko czarny z duzym silnikiem (o np 4,2 litry co mi sie sni po nocach a jak wstane to jestem brutalnie zwalony z nóg). I bez zadnego tam tunningu. Najlepszym tunningiem jest pomruk 8 cylindrowej bestii

No to może dla p.Piotra czarne.....I teraz prosze o mały komentaż...Co prawda to nie ponad 4 literki ale nieco mniej i tez całkiem ,całkiem...

???????????????????????????????????????

Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów

Bast

Wybieramy napisik "cars" a nastenie klikamy na Omesiątko 3000
coś czarnego

ps.Bardziej skromnie ale tez pieknie

[ wiadomość edytowana przez: BAST dnia 2003-07-08 18:29:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: BAST dnia 2003-07-08 18:34:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: BAST dnia 2003-07-08 18:36:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: BAST dnia 2003-07-08 18:37:16 ]

No ta to wygląda jak prawdziwa Bestia ale osobiście wole Caravanki, no i nie ma 8 garnków tylko skromne 6

Zawsze lepsze 6 niz rozrusznik

Dramar, ja Ci chyba tłumik zatkam przy najbliższej okazji

Moim zdaniem obie są piękne z przewagą na ten czarny model

Już 6 a tu 8...
Panowie cieszmy oko a nie drapmy sie po prawej stopie .

Pzdr

obie furki są niczego sobie tylko coby nikt się do nich nie przyje...ał tak jak do mojej i nie trafiły na pewną stronkę.
brawa za indywidualizm.

No ta juz jest lepsza. Mnie razii tylna lotka, po co to i tak nie odfrunie. No i ta antena, powinna byc wtopiona w przednia szybę.
Zmiana przednich zderzakow mi sie podoba. Mysle ze bez tylnych napisów byloby lepiej.

kolor OK, tył OK, ale te fale po bokach ,
bleeeee,
psuję linie auta - równa pozioma linia podkreślą długośc i spokojną linię wozu
a to...to to jakeis udziwnienie niepotrzebne

A co powiecie na tę Omesię ( jeszcze jej tutaj nie widziałem)

Kolorystyka taka sobie, ale wyposażenie wnętrza

Czerwona jest OK poza tyłem... zaspawane kierunki... mniam... nie którzy już wiedzą, że mam to w planach (zaraz po "boser blicku")

A teraz pytanie za 100pkt.

Słyszałem, że da radę wkomponować lapmy od Bory z ksenonami... ktoś coś o tym wie???

pozdr.

Co prawda nie Omega ale Merak 126 p (p-jak poronione pomysły).

Alusy by mu sie przydały

Pozdr

Bast

z cyklu przerobione Omegi ciąg dalszy..

a cała reszta tutajhttp://bluebox.zary.com.pl/auta/omega_kam/omegakam.htm

Mi osobiscie sie nie podoba...

Pozdr
Bast