[125] nie pali? - rozwiązanie ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
30MB, mpeg
ten sposób radzę stosować tylko w ostateczności

ps. dzięki dla goorka za udostępnienie tej produkcji

hardcore!

...ale szkoda DF`a

istna profanacja!!! mialbym troche czesci szczegolnie z blacahrki
pozdrowki

A kurde !

Szkdoa auta. Fajna kierownica tam była, ktoś się nią zaopiekował.

Szkoda naprawdę tego fiacika. Bo buda nie wygląda na złą, można byłoby napewno klapy, drzwi i szyby wykorzystać....

No ale klip oddaje realia użytkowników kantów ....też mnie czasem krew zalewała jak coś się w kancie psuło to miałem ochotę dokładnie to samo zrobić...
chociażby rok temu jak naprawiałem hamulce przy -5

Fajny sposób!!! Podoba mi się, ja to samo przeżyłem rok temu jak miałem elektrownie padło to myślałem o tym samym ale nie stresowałem sie....aż tak....części fakt...

ja kiedyś przy naprawie hamulcy wpadlem w taka furie że rozpierdzieliłem młotkiem cylinderek , szczęki i pogiąłem cała blache która jest za bębnem , ale to były same początki

wredny ten film...

no brawo wreszczie jakies konkrety na forum...czekam na czesc 2

idiotyzm, ale trzeba przyznac ze DF dobrze opiera sie udezenia mlota, czego nie mozna powiedziec o maluszku,
Rok temu rozjebalismy z Koxxem maluszka w doslownym tego slowa znaczeniu, buda tak sie splaszczyla ze byl niski jak ferrari
jezeli macie slonia w obejsciu to z malucha mozecie wygniesc co wam sie podoba moznae nawet 206

no , szkoda częśći, ja bym np bardzo chętnie wzioł te przednie lampy(przed ich skatowaniem oczywiście za to napewno wziołbym sobie tapicerki z drzwi ..

lampy przod nowki kup!
przyznam ze to jeden z niewielu filmow ktory nie paszczy sie o kodeki(w koncu mpg) co to za zespol spiewa? dla mnie lekka kicha.
nie srajcie tak z powodu tego dfa. zachowujecie sie jak towarzystwo przyjacioł złomu.
p. s przypomniala mi sie christine
no i kto nie bylby chętny rozjebac tak samochod?..ja bym wczesniej pojezdzil

Jakby mi przyszło za każdym razem tak traktować malca jak nie odpali to bym musiał być włascicielem fabryki fiata Albo kupic sobie prosotwnik i nowy aku

Jaki wykonawca spiewa ta piosenke ? z "teledysku"

Troche szkoda... bo duzo by z niego powyciagal... kiedys kupowalem z kumplem dfa na czesci po wypadku, jak zesmy go ogolocili to bylo to samo co na filmiku, tyle ze w tym juz nic nie bylo a df byl powypadkowy, a to jak ogladalem to mi sie zal zrobilo kurde. szyby, reflektory, drzwi klapa, niektorzy za to duzo placa...

Nie podobało mi sie, nic w tym fajnego nie widze..

Cytat:
2004-01-04 00:32:44, mille pisze:

ani ja zygac mi sie chce na widok takich ludzi.....

a co z piosenka ?????? nikt nie wie ??

Cytat:
2004-01-04 16:32:44, BARRY pisze:
a co z piosenka ?????? nikt nie wie ??

zajawiłeś się...agresorze ?

Cytat:
2004-01-04 00:32:44, mille pisze:

To samo ja chociaż nawet chciałbym tam być z pistoletem