No ładni - mnie tez dorwali!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Prędzej czy później znajdą sie tam prawie wszyscy bowiem nieznane są kryteria przyjęcia do klubu

Jak czytam te komentarze...

Olo, gdzie ciebie jeszcze nie było? Opanowałeś całego neta, a to film a to sesja zdjeciowa, chyba wezme autogra od ciebie, i odcisk bieznika, jestes poprostu sła wny

Co za kocury

Olo ty wieśniaku!!!!!

A propos:
Przychodzi dwóch właścicieli strony Wiejski Tuning do McDonald'sa i mówią:
- Dwa Wieśmaki
A na to pracownik:
- To widzę - a co do jedzenia.

Te buraki z tej strony się w ogóle na tuningu nie znają.Choc fakt,że niektóre wozy z tej strony są trochę dziwne .A le przynajmiej zobaczylem dobrze OLOneza i mi się podoba .OLO pwodzenia w dalszych przeróbkach Poldiego.A buroków z WT po prostu olej.

Cytat:
2003-12-30 12:42:19, Qbk pisze:
Olo ty wieśniaku!!!!!

A propos:
Przychodzi dwóch właścicieli strony Wiejski Tuning do McDonald'sa i mówią:
- Dwa Wieśmaki
A na to pracownik:
- To widzę - a co do jedzenia.

Dobre, dobre.

gdybys mial jak nalezy dwie koncowki moze byloby inaczej to skomentowane...

a tak, no coz... swinia gofno, xxx (poprawnosc polityczna przedwojenne powiedzonko ocenzurowala) cebule lubi... o gustach sie nie dyskutuje.

BRAWO BRAWO Ciekawe co powiedza na mój????

Buehehe niezły tekst Na pozór kolejny burakowóz

co za dupki - nie ma co sobie strzępić języka, ja dzis wysyłam do nich swoje zdjecia - ciekawe jak skomentują moje chromy

A żeby było śmiesznie to fotki ktoś cyknął w ciągu 2 dni jak jeździłęm bez 2 końcówki...
Ja sie nie przejmuję - śmiać mi sie chce, bo tak myslałem że mnie też kiedyś dorwą...
BTW Ciekawe czy teraz ktoś skopiuje mój patent z wlewem...
cebka - dzięki za cynk

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Nie ma sprawy OLO.
btw,maja strasznie buracki aparat i im jakies kiepskie te fotki wychodza

I to, kurwa, pod nasza uczelnią

Pewnie ktoś "życzliwy".

To taraz pora na mnie i na moją klapę.

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2003-12-30 17:59:20 ]

Cytat:
2003-12-30 17:58:01, cebka pisze:
Nie ma sprawy OLO.
btw,maja strasznie buracki aparat i im jakies kiepskie te fotki wychodza

bo to pewnie był aparat w telefonie

Cóż ja buraków z tej strony nazywam po prostu: eSKaRy. Zapewne domyślacie się co oznacza ten właśnie skrót. A jakość tych zdjęć jest po prostu fatalna i najpewnie pochodzą z jakieś komóry.

A jeżeli zdjęcie pochodzi faktycznie z uczelni to można mieć pewne podejżenia co do ich autora.

Cytat:
2003-12-30 19:31:26, Jeff_Colby pisze:

A jeżeli zdjęcie pochodzi faktycznie z uczelni to można mieć pewne podejżenia co do ich autora.

Nie "jeżeli" tylko napewno spod uczelni. Dokładnie po stronie WIP.

Cytat:
2003-12-30 19:51:20, Admiral pisze:
Cytat:
2003-12-30 19:31:26, Jeff_Colby pisze:

Nie "jeżeli" tylko napewno spod uczelni. Dokładnie po stronie WIP.

No ja bym się rozejżał za "życzliwymi" kolegami z aparatami w komórce... No chyba, że to faktycznie zbieg okoliczności, lecz coś takiego często się nie dzieje...

Cytat:
2003-12-30 12:22:21, OLO pisze:
klik

nie chce byc zlosliwy albo cos, ale szczerze mowiac tez bym sie smial jakbym zoraczyl taki wlew paliwa-bez obrazy

Cytat:
2003-12-30 17:04:02, OLO pisze:
(...)
BTW Ciekawe czy teraz ktoś skopiuje mój patent z wlewem...
(...)

Ja już od dłuższego czasu czekam aż tylko będzie co ukryć w takiej rurze . Bo pomysł przyznaje jest "de best" i jak tylko pierwszy raz to zobaczyłem już wiedziałem że tak będzie u mnie

Cytat:
bo to pewnie był aparat w telefonie

Pewnie tak, ale na pewno nie 7650 bo telefon fakt - cegła, ale fotki robi najlepsze ze wszystkich fonów jakie powstały do tej pory (chyba że jest coś o czym nie wiem). Wszystkie fotki mojej maszyny zostały zrobione takim właśnie aparatem. Jeszcze jest opcja że jakiś burak podczas obróbki na kompie tak skompresował ładnie zdjęcia z prawdziwego cyfraka

predzej czy pozniej kazdy tam trafi olewajta takich debili na forum f&f czytalem ze kolesie z tego klubu maja cos wspolnego z tymi od wt,i ponoc jeden z tych co tam wypisuja bzdury pracuje gdzies w centrum "Janki: