MotoNews.pl

Idę zrobić pare zimowych fotek mojego esperaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wysle jeszcze dzisiaj na forum te zdjecia.

Zapraszam innych do zabawy
Aparaty w dłoń i w kadr nasze espera!!!

Cytat:
2004-01-03 12:32:15, FGM pisze:
Wysle jeszcze dzisiaj na forum te zdjecia.

Zapraszam innych do zabawy
Aparaty w dłoń i w kadr nasze espera!!!

Taaa ciekawe jak??...My car stoi we garażu piąty dzień!!-NIEBYWAŁE!!...pierwszy raz od chyba 15 lat mnie położyło coś /oprócz kobiety / tak konkretnie do łóżeczka...zapalenie jakiś oskrzeli, lekarz,prochy...brrrrrr!!! Nie ma szans!-jutro już wyłażę

Boguś - to jeszcze nic....
Ja mam tak wielką ochotę na frytki i kiszone ogórki, jakbym w ciązy był.....

Bogdan1 to w Katowicach lekarze podpisali umowy z NFZ?

Jak ty się leczysz? Cos kręcisz

To na ociepelnie ja umieszcze 2 zdjęcia

Cytat:
2004-01-03 14:27:43, DeeJay pisze:
Boguś - to jeszcze nic....
Ja mam tak wielką ochotę na frytki i kiszone ogórki, jakbym w ciązy był.....

Ha ha ha!!! DeeJay nie rozczaruj mnie!!! -uważam Cię za faceta ze krwi i kości czyli pełnym ryjem .....ja Ty qrwa jesteś w ciąży to idę się dać uśpić !!!

FGM! -byłem przezorny!!..celowo zaraziłem się przed Nowym Rokiem .....he he he....a do fotek pytanie: "dlaczego Espero ma czerwone uszy ???"...czyżby miało się schować w jarzębinie ?

NO to jak fotki to fotki co prawda autko było nieumyte ale ato jaka sceneria poprostu bajka.!!!!!!!

aaa może jeszcze mały Quiz.!!!!!!!!

KTO WIE Z KAD POCHODZĄ MOJE OBECNE ALUSKI.!!!(te na fotkach)

ciekawe czy ktoś zgadnie...

Moze od KeyJey ale chyba on niesprzedawal felg ale kto wie moze to zrobil czy to od niego?

Cytat:
2004-01-03 15:34:46, bogdan1 pisze:
Ha ha ha!!! DeeJay nie rozczaruj mnie!!! -uważam Cię za faceta ze krwi i kości czyli pełnym ryjem .....ja Ty qrwa jesteś w ciąży to idę się dać uśpić !!!

Buhahahahaha... Spoko Stary - ze mną wszystko gites - to była urojona
No jestem facetem i mi staje eeeee, znaczy ja staję na wysokości zadania

Tak sobie pomalowałem żebyscie mieli o czym pisać.

hehehehehe oczywiscie pomalowałem na kompie nie w realu.

Tak naprawdę to liczyłem na wypucowane auto - FMG.

Cytat:
2004-01-03 15:34:46, bogdan1 pisze:
"dlaczego Espero ma czerwone uszy ???"...czyżby miało się schować w jarzębinie ?

Ono mi przypomina renifera albo sw mikolaja :lol2:

nie to nie od KeyJey pudło czekam dalsze strzały.!

Adam, czy te fele są z tej spalonej Esperynki ?
Zdjęcia zamieściłeś kiedyś na forum, ale całkowicie nie jestem przekonany

Ps.
Szkoda, że jeszcze nie mam cyfrówki, bo jeszcze wczoraj nikt by nie poznał mojej fury - tyle było na niej sniegu

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2004-01-03 20:20:58 ]

No tak niedałeś się innym wykazać. wiedziałem że ty zgadniesz.

Naprawde masz felgi z tego spalonego esperaka? Ony byly w donrym stanie po tym spaleniu?

Sorry, że zmaściłem zagadkę, ale zawsze staram się szybko odpowiadać na zadane pytania
Oczywiście, jeżeli znam odpowiedź

No to ladnie dalem sie wkrecic niechcialo mi sie wierzyc ze naprawde on ma te fegli od tego espero ale kto wie. Teraz juz wiem

No ładny kolorek ma te espero czyżby to kolor 75U lub 77U hihihi ( oznaczenia lakierów Daewoo)

no tak NAPRAWDE mam własnie te felgi.! jak widać dało się jeszcze coś z nich zrobić i wszyssy którzy je widzieli przed i po renowacji niechcieli wierzyć że to te same felgi...

Pare groszy to kosztowało ale było warto felgi obecnie w IDEALNYM stanie i co ważne idealnie proste z podkreśleniem słowa idealnie!