Silnik1100 w poprzek (126p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam zdjec danych na temat silnika z fiat /zastawa
w maluchu ale ze skrzynia zastawy czyli poprzek

No nareszcie jakiś konkretny temat.
Jak zrobię swapa (na razie kasy niet) to powstanie strona www, na której wszystko będzie pięknie i przejrzyście opisane, zdjęcia.. wszystko.
Tymczasem jeśli znajdziesz coś na ten temat, możesz mi podesłać. Z góry dzięki, Krzychu.

Przepraszam Koxx, ale od kiedy masz dostep do sieci? Twoje wypiowiedz sprawiaja wrazenie, jakyv nie wiedzial, ze wszystkie storny z informacjami o poprzecznych swapach byly podawane (duzo ich nie ma). Opisywac tez nie ma wlasciwie co - raczej wszystko jest jasne co trzeba zrobic (a przede wszystkim ile kasy miec) i co mozna zrobic samemu a co komu trzeba zlecic.. Reszta to inwencja wlasna - rozwiazan moze byc tyle ilu pomyslodawcow (patrz np linka od tylnej klapy poloneza robiaca za linke gazu w 1.1 itepe, itede...).

Co chcialbys napisac na stronie jeszcze? Mimo wszystko trzymam za ciebie kciuki i chetnie zapoznam sie z jej zawartoscia.

Nie znalazłem na ten temat nic ciekawego, co do kosztów to wiem jak się sprawa przedstawia, a napisałem tutaj tylko po to, żeby dowiedzieć się czegoś wuięcej. Swoje plany mam, wszystko juz praktycznie przygotowane, silnik, skrzynia, skorupa od malucha, zawieszenie, nic tylko robić i tu akcja zatrzymuje się na braku kasy.
Dlaczego nie miałbym pytać, czy ktoś nie ma czegoś na ten temat? Zawsze to jakieś wskazówki, które można wykorzystać, czy się nimi zasugerować przy tworzeniu własnych patentów.
Jeśli już coś było na ten temat poruszane, to proszę mi ładnie podać linki do stron, czy postów, bo korzystając z wyszukiwarki niczego konkretnego się nie dowiedziałem. Dzieki normalnie.

o super sie sklada akurat zastanawilem sie z czego zrobic linke od gazu zrobielm przedluzona i na 2 rolkach i nie spelnia zadania nie odbija jak powinna i pedal gazu ciezko chodzi myslelm nad linka od skody 105 albo czegos co mialo silnik z tylu jaka ma dlugosc ta od poldka od bagaznika? ahaten sam probelm mam z linka od ssania

linka dobra jest ze sklepu rowerowego kupuje sie luzem jak najdłuższą lub na metry.