| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-03-18 13:51:34 dziś byłem u swego gazownika,czekając w kolejce na regulacje pogadałem trochę z nim i okazało się że buduje vftsa.
sprowadził z węgier spojlery, w tej chwili do auta wstawiana jest klatka i ogólnie obspawywana jest buda. Silnik robią sami,razem z kumplem. Kute tloki, korbowowdy,wzmocniony wał(???nie jestem pewien,ale cos takiego usłyszalem),webery,kolektory,inne zawory-cos wspominal że od iveco. szpera tez chyba z wegier,na montaz czeka równiez skrzynia kołowa(nie wiem czy dobrze zrozumiałem,ale o czyms takim mówił) chłopaki narazie czekając na vftsa jeżdża zwykłą ładą i trenują po lasach. zdjęcia robią, po świętach pojadę do nich na wymianę filtra i przegląd gwarancyjny,więc dowiem się czegoś wiecej,może akurat będą jakieś fotki,a jak nie,to ustawię sie na jakiś dzien i pojade z nimi objerzeć autko. za miesiąc-dwa planują już skończyć budowę samochodu i może pojawią się na jakimś rajdzie-w planach rajd górski. będe się starał systematycznie podrzucać jakieś nowinki w tej sprawie. Oczywiście zaprosiłem ich do klubu
pzdr |
kornat SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW e-39 530d Wrocław | 2005-03-18 16:34:50 Niestety nie miałem przyjemnośći oglądania takiej skrzyni od wewnątrz więc nie wiem jak dokładnie jest zbudowana ale jestem w stanie zaryzkować stwierdzenie że jest na prostych zębach zdaje się że kłówka była kiedyś opisywana w WRC jak będę miał chwilę to poszukam w swoim domowym archiwum . |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-03-18 16:43:13
![]() |
Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2005-03-18 21:26:20 No to czekamy na aktualne informacje
Super- cos sie zaczyna dziac - to juz kolejna o ktorej slysze Pawel |