IV Eliminacja Pucharu Rally-Kraków 19.12.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na IV Eliminację Pucharu Rally-Kraków która odbędzie się 19 grudnia 2004 (niedziela), tradycyjnie na terenie firmy Maxi-Schrott, przy ul. Centralnej 53 w Krakowie.
Impreza jest ostatnią z czterech Eliminacji Pucharu Rally-Kraków 2004

Wpisowe:
· 20 zł – formularz zgłoszeniowy przesłany wcześniej przez e-mail;
· 25 zł – w dniu imprezy;

Trasa imprezy będzie podzielona na 2 próby, każda przejeżdżana 3-krotnie (w sumie 6 przejazdów, długość każdej z prób ok. 1km).

Dla kierowcy i pilota wymagane kaski (możliwość bezpłatnego wypożyczenia na miejscu od organizatora dwóch kasków)- zalecany start z pilotem.

Przewidziany start pierwszego zawodnika o godz. 10.00 (zapisy w godz. 9.00-9.50).
Ilość zawodników ograniczona do 40- pierwszeństwo będą miały zgłoszenia złożone przez e-mail rallykrakow@poczta.fm (zgłoszenia do pobrania na stronie klubowej). Zgłoszenia można przesyłać do soboty 18.12.2004, do godz. 19.00.

Sponsorem imprezy jest firma Project XS www.projectxs.pl która dla zwycięzców w każdej z Klas ufundowała bezpłatny pomiar samochodu na hamowni, oraz za 2 i 3 msc. w Klasach, odpowiednio 60 i 40% zniżki na w/w usługę.

Patronat medialny nad imprezą objął serwis rajdowy KiM Rally www.kimrally.pl.

Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy oraz zgłoszenia dostępne na stronie klubowej www.rallykrakow.wel.pl oraz na forum klubowym, lub tel. (0)501-812-480 / (012)686-61-05

Serdecznie Zapraszamy !

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=74235&c=0&f=24

no i po imprezie.jakos tak srednio mi sie jezdzilo ale impreza fajna.pogoda i kibice dopisali.chlopaki przyjechaly tlumnie pokibicowac,fajnie bylo zamienic pare slow ze znajomymi,szkoda ze startujacy mieli tak malo czasu na to.no a teraz do garzu bo samochod padl w czasie powrotu,trzeba oblookac co jest nie tak..

A mi sie tam dobrze jezdziło to mój 2 kręciołek ale zabawa fajna coraz bardziej mi sie to podoba

mnie tez sie podobało mimo ze choroba mnie cos meczy.
jazda raczej taka "treningowa" mi wyszla, ale zabawa super;).

Zapraszam do oglądania zdjęć: TUTAJ

Imprezka super jak zawsze awarii nie bylo , no moze po malym spotkaniem ze skarpa Mlodego auto cale

Dzis wkoncu przetestowalem autko jak trzeba

Bylo naprawde Ciekawie przynajmniej u mnie w aucie mala przygoda na mecie lotnej ojjj ale jednym slowem super

ja z dzisiejszego startu nie jestem zadowolony coś mi nie szło , do tego lekko przegiąłem na drugim przejeździe na pierwszym placu , ogólnie było ok , autko przejechało cztery imprezy w ostatnim czasie ale nei zawiodło mnie i to chyba najwazniejsze

ja z czasów jestem zadowolony, natomiast widze, że jeszcze trochę czasu upłynie, zanim zacznę jeździć spokojnie....teraz miotam się za kierownicą jak bym sie od much odganiał
Pulpit - dawajcie filmiki

oj bedzie ciezko z filmikami za slaby komp na cos takiego

Acha jak cos to (Poochaty) tzn Patrycji nagralem chyba z II el wiec jak chcesz to mozesz sie z nimi skontaktowac

Pozdro

wyniki generalki sa juz na stronie rallykrakow
gratulacje "pulpity":), piekna jazda.

ja za to musze duzo pocwiczyc. kjsy mnie uśpiły i nie wychodzi mi jazda na "szybkich" trasach...

Lepiej późno niż wcale , trochę ode mnie:

galeria1
galeria2
filmiki
relacja

Miłego oglądania

pozdrawiam