| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2004-01-04 19:12:04 Witam.
Pracujemy teraz nad strona www.MyAbarth.com. Strona ma zawierać największy zbiór zdjęć samochodów w konstrukcji projektantów ręce C.Abarth. Ma skupiać wokoło siebie ludzi szczególnie związanych z Abarthem, a wiec właścicieli samochodów, kolekcjonerów, mechaników którzy mieli do czynienia z Abarthem i wszelkich innych ludzi dla których kunszt Carla Abartha jest pasją. Strona ma stac sie skarbnica wiedzy, zdjęć, planów, dokumentów i adresów... Dzieki niej kazdy zainteresowany będzie mógł zdobyć potrzebne mu dane, zdjęcia detali, silników, a także skontaktować sie z właścicielami, poprosić o pomoc i ja znaleźć... Proszę was zatem o Pomoc w dokończeniu całego projektu... ..jak każdy wie dźwignią handlu jest reklama...a i w tym przypadku bez niej sie nie obejdziemy. Rozdmuchajcie wieści ze cos takiego istnieje!....kontaktujcie sie miedzy soba, wklejajcie linki, wysyłajcie maile do właścicieli....Wy pomóżcie w zapełnieniu jej informacjami, a każdy z nas na tym skorzysta. ...pomożecie? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-01-04 19:54:20 |
gooffy Warszawa | 2004-01-04 21:19:52 to ja tez jak moge podkleje banerek pod siebie na innych forach. im wiecej osob bedzie wiedzialo z roznych srodowisk tym lepiej. chyba nie?? |
macpaw F&F Sympatyk Samurai Kraków | 2004-01-04 21:23:20 A zę sie tak dyskretnie spytam to będzie możę wersja po polskiemu ??? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-01-04 21:47:02 Dokładnie tak jak napisał Qba Najprościej zrobić tak: -klikasz na przycisk "adres URL" -w pierszym okienku które wyskoczy wpisujesz adres do ktorego ma prowadzić link i [ENTER] (lub OK) -gdy pojawi się drugie okienko z tekstem "Tytuł strony" wciskasz [Esc] (escape -klikasz przycisk "obrazek" i w okienku wpisujesz adres obrazka który ma się pojawić jako link i [ENTER] Teraz cały kod obrazka łacznie ze znacznikami [img ] i [/img ] (bez spacji ofcoz) przenosisz w miejsce gdzie wcześniej pojawił się napis "null" (sam napis usuwasz) i gotowe. Możesz też zacytować mój pierwszy post i zobaczysz dokładnie jak to wygląda "od spodu". Po takim opisie już chyba nikt nie będzie miał z tym problemu. Mam nadzieje Dobra, koniec OT - wracamy do tematu |