MyAbarth Gallery-->>> Help Needed!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Pracujemy teraz nad strona www.MyAbarth.com.
Strona ma zawierać największy zbiór zdjęć samochodów w konstrukcji projektantów ręce C.Abarth. Ma skupiać wokoło siebie ludzi szczególnie związanych z Abarthem, a wiec właścicieli samochodów, kolekcjonerów, mechaników którzy mieli do czynienia z Abarthem i wszelkich innych ludzi dla których kunszt Carla Abartha jest pasją.
Strona ma stac sie skarbnica wiedzy, zdjęć, planów, dokumentów i adresów...
Dzieki niej kazdy zainteresowany będzie mógł zdobyć potrzebne mu dane, zdjęcia detali, silników, a także skontaktować sie z właścicielami, poprosić o pomoc i ja znaleźć...
Proszę was zatem o Pomoc w dokończeniu całego projektu...
..jak każdy wie dźwignią handlu jest reklama...a i w tym przypadku bez niej sie nie obejdziemy.
Rozdmuchajcie wieści ze cos takiego istnieje!....kontaktujcie sie miedzy soba, wklejajcie linki, wysyłajcie maile do właścicieli....Wy pomóżcie w zapełnieniu jej informacjami, a każdy z nas na tym skorzysta.
...pomożecie?

Moge dać banerek u siebie w profilu na innym forum jak niemasz nic przeciwko....może ktoś sie znajdzie co by go to zainteresowało....

Qba, a jakby banerek w Twojej sygnaturce był od razu linkiem do rzeczonej strony...

...to by znacznie ułatwiło wejście na nią co dla tak leniwych osób jak ja jest duuużym plusem .

Race_D to by było dobre tylko jak ja mam to zamieścić w profilu żeby sie tak wyświetlało?? zapraszam na gg jak masz czas:2434271

najlepiej tak

[ url=www.myabarth.com ][ img ]http://www.myabarth.com/brend/ma_banner_push.gif[ /img ][ /url ]

tylko usuncie spacje pomiedzy [ ]

[ wiadomość edytowana przez: Abarth-GMR dnia 2004-01-04 21:05:40 ]

to ja tez jak moge podkleje banerek pod siebie na innych forach. im wiecej osob bedzie wiedzialo z roznych srodowisk tym lepiej. chyba nie??

A zę sie tak dyskretnie spytam to będzie możę wersja po polskiemu ???

Dokładnie tak jak napisał Qba .
Najprościej zrobić tak:
-klikasz na przycisk "adres URL"
-w pierszym okienku które wyskoczy wpisujesz adres do ktorego ma prowadzić link i [ENTER] (lub OK)
-gdy pojawi się drugie okienko z tekstem "Tytuł strony" wciskasz [Esc] (escape ) - w wyniku pojawi sie słowo "null"
-klikasz przycisk "obrazek" i w okienku wpisujesz adres obrazka który ma się pojawić jako link i [ENTER]
Teraz cały kod obrazka łacznie ze znacznikami [img ] i [/img ] (bez spacji ofcoz) przenosisz w miejsce gdzie wcześniej pojawił się napis "null" (sam napis usuwasz) i gotowe.
Możesz też zacytować mój pierwszy post i zobaczysz dokładnie jak to wygląda "od spodu".
Po takim opisie już chyba nikt nie będzie miał z tym problemu. Mam nadzieje .

Dobra, koniec OT - wracamy do tematu .