OT Wsiadz do auta,a powiem ci kim jestes.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Artykul

Muszę się obiektywnie przyznać, że jestem chyba WYCHOWAWCĄ
Poza tym coś fajnego jest o samochodach i chyba o nas, posiadaczach Poldków i DF

Cytat:
A, widzi pan. Wartości, które pan wymienił, są ważniejsze niż wady. Pan zrobił z auta swój własny portret. Często wybieramy samochód, zwracając uwagę na cechy, które pokazują, jakimi chcemy, żeby nas postrzegano. Osoba, która jeździ Volvo, jest rzetelna, odpowiedzialna, nie zwraca uwagi na takie drobiazgi jak paliwożerność, bo dla niej bezpieczeństwo jest zdecydowanie ważniejsze. A jeżeli ktoś wybiera powiedzmy auto typu coupé, to dla niego nie jest ważne bezpieczeństwo, tylko pokazanie swojego nonkonformizmu, oryginalności, niezależności, zabłyśnięcie. Odbieramy go niezbyt poważnie, choć niekiedy mu zazdrościmy.

[ wiadomość edytowana przez: majchal dnia 2004-01-08 23:02:08 ]

ja wszystkim po trochu ale mam wyraźny akcent "wychowawcy" gdyż w trudnych warunkach cos mi odbija i pedze jak wariat ale nie jestem zawalidrogą ani nie mam jakiś wiekrzych problemów w oceną sytuacji

mialem teraz gosci, anglikow, przez 2 tygodnie. jeden z nich okreslil tutejszych kierowcow jako "bande neptykow".