MotoNews.pl

[s] 126p cylindry na 700 ccm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cylindry 80mm na 700 ccm (cylindry robione z odlewu) - nowe, robione z formy FSM odlewane w Hucie Stalowa Wola. Cena 150 do niewielkiej negocjacji. Zmieniły mi się plany i są niepotrzebne.
(tłoki nie na sprzedaż)

tak z ciekawosci mad jaka grubosc scianki?

eeee wystarczająca, blok trzeba roztoczyc, nie sprawdzałem dokładnie...

jakbys dorzucil tloki to z checia...takto z niechecia

nawet z same cylindry to jest bardzo dobra cena.dostajesz dwa cylindry pod 700 za cene dwoch normalnych w sklepie.cos sie za bardzo przyzwyczailiscie ze wszystko za pol darmo

Cytat:
2006-06-27 21:04:41, Poochaty pisze:
nawet z same cylindry to jest bardzo dobra cena.dostajesz dwa cylindry pod 700 za cene dwoch normalnych w sklepie.cos sie za bardzo przyzwyczailiscie ze wszystko za pol darmo

ale nie mowie o cenie tylko o tym ze nie ma do tego cylindrow...jakby byly z cylindrami za wyzsza cene to bym sie skusil moze

Cytat:
2006-06-27 21:07:47, 3zeR_MDS pisze:
ale nie mowie o cenie tylko o tym ze nie ma do tego cylindrow...jakby byly z cylindrami za wyzsza cene to bym sie skusil moze

Tłoków nie ma, tłoków! Cylindry są

powiedz od razu jakie to masz plany

tłłoki sobie kupisz spokojnie w kraku,mysle ze od reki bez klopotu.ja nie mialem klopotu jak kupowalem do swojej

Cytat:
2006-06-27 21:27:42, MAD_DOGG pisze:
Tłoków nie ma, tłoków! Cylindry są

no no...popipcylo mnie sie

fot1

fot2

fpt3

fot4

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2006-07-05 22:15:39 ]

Nie będę pisał jak bardzo niepoważny był kupiec. Cylindry dalej na sprzedaż, 3zeR ma pierwszeństwo bo wcześniej pisał.

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2006-07-05 22:16:05 ]

Sory ze takiego trupa odkopuje ale nadal aktualne????

a cholera, ja mialem kupowac i czemu nie wiedzialem ze nikt nie kupil? hmmm....kurde a bylaby 700ka...

Cytat:
2006-11-04 20:34:29, 3zeR_MDS pisze:
a cholera, ja mialem kupowac i czemu nie wiedzialem ze nikt nie kupil? hmmm....kurde a bylaby 700ka...

Stachu robi 690tk e

Oj, dawno poszły na allegro...