Rajdowki 125 latajace poldki itd ... czyli newsy na myAbarth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.myabarth.com/categories.php?cat_id=34

nic dodac nic ujac sprawa chyba jasna

prosze uzywac przycisku DOWNLOAD on od tego jest )

trza być "członem" żeby powiększyc fotki troche bez sensu

A ja nawet za bardzo nie kapuje o co tam choidz w tych fotach ale to nic Może sie da zorbic tak żebyśmy mogli wszyscy mogli oglądać niezaleznie czy jestem członek czy tlyko jakis ktoś.

Ej chłopaki bo to długo zajmuje się zarejestrować........

No może i nie długo ale po angielsku i trzeba myśleć dodatkowo A tak serio to kolejne hasło do zapmaiętania, jeśli mi będzie zależało to sie napewno zaloguje a narazie nie mam głowy do przeglądania Abarth ów, chociaż tego nigdy dosyc

zdjęcia świetne !!! zwłaszcza kanciaki !!! tych zdjęć jeszcze nie widziałem...
Paweł gratuluje materiałów. Widze, że strona zmierza w dobrym kierunku !

PS Panowie rejestracja to nawet nie 5min...

A moglibyście gdzieś w jakimś kącie na serwerze wrzucić w paczkach te zdjęcia? Bo łatwiej się przegląda na kompie niż na www .

Cytat:
2004-01-05 19:08:49, Race_D pisze:
A moglibyście gdzieś w jakimś kącie na serwerze wrzucić w paczkach te zdjęcia? Bo łatwiej się przegląda na kompie niż na www .

Race przesadzasz...
Galerie na innych stronach też masz w "paczkach" ? Nie jest dużo ich w galerii więc można chwile czasu poświecić i sobie pościągać na dysk.

Bardzo fajne zdjęcia, szkoda tylko że takie monotematyczne jeśli chodzi o zawodnika, jak odzyskam skaner to postaramy sie to zmienić.
Pozdrawiam

Cytat:
2004-01-05 19:59:27, Koniu pisze:
Race przesadzasz...
Galerie na innych stronach też masz w "paczkach" ? Nie jest dużo ich w galerii więc można chwile czasu poświecić i sobie pościągać na dysk.

Nie przesadzam tylko proponuje. Jeśli to nie problem to moga coś takiego zrobić, jak nie to będę dalej manualnie przeglądał - świat się przecie nie zawali. Jest to jednak nieco bardziej "skomplikowane" niż zwykła galeria z miniaturkami

wow... jutro jak bede mial czas to sobie poprzegladam bo wypas sa fotki

Cytat:
2004-01-06 00:53:06, Race_D pisze:
Cytat:
2004-01-05 19:59:27, Koniu pisze:
Race przesadzasz...

Nie przesadzam tylko proponuje. Jeśli to nie problem to moga coś takiego zrobić, jak nie to będę dalej manualnie przeglądał - świat się przecie nie zawali. Jest to jednak nieco bardziej "skomplikowane" niż zwykła galeria z miniaturkami

Race gdybys tak przeczytal manual to wiedzialbys ze mozna kazda fotke podczas przegladania nawet w postaci miniaturki dodac do LIGHTBOXU i potem wszystkie dodane sciagnac w zipe na kompa

to tak w sensie uwag dla cie

zapraszam na druga porcje fotek z kantami i poldkami
juz teraz

http://www.myabarth.com/details.php?image_id=578

zapraszam

gdyby ktos mial rajdowe fotki z polski wraz z prawami do publikacji do zapraszam oczywiscie do uploadu ...