4 nowe fotoradary w krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

"Warto więc zwolnić na ul. Kamieńskiego (przy ul. Puszkarskiej), Zakopiańskiej (przy Kąpielowej), Jana Pawła II (przy SP nr 81) oraz Andersa (przy os. Strusia). W sumie w Krakowie będzie już działało 18 takich urządzeń. Od kwietnia, gdy zamontowano pierwsze, za przekraczanie prędkości ukarano już ponad trzy tysiące kierujących. - W miejscach gdzie stoją fotoradary, znacznie zmniejszyła się liczba kolizji i wypadków - podkreśla podinspektor Ryszard Grabski, naczelnik krakowskiej drogówki."

no i dobrze!!!!! tak ma byc!!!!!

Cytat:
2004-01-01 21:36:05, KGR pisze:

co ty ruda pojebalo cie

Cytat:
2004-01-02 11:07:20, NeW pisze:
Cytat:
2004-01-01 21:36:05, KGR pisze:

co ty ruda pojebalo cie

przecież ty swoim Grzybowozem ledwo 60km/h osiągasz więc czego się masz bać

nie pojebalo mnie i nie pisz tak do mnie!!!!!

nie pamietam w jakim kraju albo francja albo anglia doszli do wniosku ze radary sa nielegalne i powoduja zagrozenie poeniwaz kierowcy (tak jak np ja) wiedza gdzie sa radary i popierniczaja tam gdzie ich niema paradoksalnie robi sie mniej bezpiecznie poniewaz patroli jest mniej.
ps a te astry nowe maja kamery??

a od kiedy dzialaja te nowe foto-ustrojstwa??od nowego roku??bo jak wczesniej to

z tego co widzialem wczoraj w nocy jak jechalem to na andersa koło os. strusia juz jest zamontowany czyli pewnie pozostale tez bo slupy stoja chyba juz od miesiecy ze skrzynkami

jak jechalem kiedys przez andersa to widzialem jak byl zakryty workiem na smieci.ale wiedzialem tylko o tych dwoch na andersa i na centrum e

wygląda na to że wszystkie już sobie świetnie działają w nowych miejscach