Maty grzewcze na fotele

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hi !
Moja Omesia nie ma podgrzewania foteli i mi zimno . Czy ktoś wie gdzie mozna kupić maty grzewcze zasilane z zapalniczki ?
Szukałem na www ale nic nei wygrzebałem, na Allegro tez nie ma
Z góry dzieki za info
Pozdr

Generalnie zasadniczo, to jednak bądź co bądź nie jest to trudne do realizacji. Takie grzewcze kwestie doskonale mogą wypełnić: kalesony, co niniejszym polecam z autopsji

U niemca.

Niektóre egzemplarze to nawet masaż / drgawki mają

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Tajski ?

to zależy który organ przyłożysz...

-----------------

Z masażu tajskiego to najbardziej pamiętam wymasowanie stóp!

Panowie, dzieki za posty, ale wciaz nic nei wiem !

Makro
Norauto

-----------------

no wlasnie ja u siebie mam podgrzewane przednie ale posiadam maty od Volkswagena transportera i mam pytanie czy mozna by zalozyc je na tylna kanape ?????

Pozdrawiam Piotrek

Zawa, czy ten plan z podgrzewaniem tylnej kanapy to ze względu na potrzebę załapania punktow u teściowej?

Teściową można wyposażyć w kalesony podgrzewane oczywiście

buehahaha nie Janusz jeszcze jestem stanu wolnego i tesciwej nie woze a pomysl z podgrzewaniem tylnej kanapy wzial sie z tego ze mama te maty i nie weim co z nimi zrobiz bo wyrzucic szkoda a i sprzedac z psie pieniadze tez wiec mowie moze tak sie je da wykorzystac!!!!

Pozdrawiam Piotrek

buehahaha nie Janusz jeszcze jestem stanu wolnego i tesciwej nie woze a pomysl z podgrzewaniem tylnej kanapy wzial sie z tego ze mama te maty i nie weim co z nimi zrobiz bo wyrzucic szkoda a i sprzedac z psie pieniadze tez wiec mowie moze tak sie je da wykorzystac!!!!

Pozdrawiam Piotrek

buehahaha nie Janusz jeszcze jestem stanu wolnego i tesciwej nie woze a pomysl z podgrzewaniem tylnej kanapy wzial sie z tego ze mam te maty i nie weim co z nimi zrobiz bo wyrzucic szkoda a i sprzedac za psie pieniadze tez wiec mowie moze tak sie je da wykorzystac!!!!

Pozdrawiam Piotrek

buehahaha nie Janusz jeszcze jestem stanu wolnego i tesciwej nie woze a pomysl z podgrzewaniem tylnej kanapy wzial sie z tego ze mam te maty i nie weim co z nimi zrobiz bo wyrzucic szkoda a i sprzedac za psie pieniadze tez wiec mowie moze tak sie je da wykorzystac!!!!

Pozdrawiam Piotrek

Pozdrawiam Piotrek

Zawa trochę cierpliwości...przy wysyłaniu postów.