| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-24 22:04:38
Tak, Tak Panowie!!! Czekałem na publikację swoich zdjęc na ich portalu około dwóch tygodni no i w końcu są! Wystarczyło wypełnić ich formularz zgłoszeniowy i dołączyć do niego zdjęcia! Wy też możecie to zrobić - to bardzo proste! Aktualnie wejście do mojej galerii znajduje się na głównej stronie www.tuning.pl a poniżej podaję link bezpośrednio do Galerii: FOTY MOJEJ FURY NA www.tuning.pl |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-10-24 22:57:17 Obserwowałem zachowanie moich kolegów odwiedzających strony Tuning.pl i ich miny były zdegustwane. Większość osób uważa że Espero to nie samochód do tuningu... Acz kolwiek nie jest wyczynem zrobić coś łatwego ( na z tuningować BMW lub VW Golfa), za to wyczynem stulecia jest przeprowadzić znaczący tuning optyczny samochodu, który sprawia przy tym sporo trudności. Ja jestem za, mi samochód Jeżyka się podoba |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-24 23:26:16 Dwa takie małe dodatki co do powyższych wypowiedzi:
1. "JEŻYK" to moja ksywka jeszcze ze szkoły średniej (nadal przez wszystkich używana - powstała od mojej specyficznej fryzury) 2. Espero Tomka Mydłowskiego też jest umieszczone na "tuning.pl"! Możecie je obejrzeć plikając w poniższy link: Espero Tomka Mydłowskiego na www.tuning.pl |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2002-10-26 20:58:05 "Espero to nie samochód do tuningu... " |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-10-27 00:10:58
Zaznaczam że to nie moje zdanie, ja uważam że jest to samochód który wymaga większego nakładu pracy i pieniędzy niż np. VW, Opel itp. |