Www.tuning.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto Łukasza na www.tuning.pl. Czy znowu dowiaduje sie o czymś ostatni ? Nie widzę na forum żadnych komentarzy, co o tym sadzicie- jak wypadł?
Pozdrownienia

Tak, Tak Panowie!!!
Czekałem na publikację swoich zdjęc na ich portalu około dwóch tygodni no i w końcu są!
Wystarczyło wypełnić ich formularz zgłoszeniowy i dołączyć do niego zdjęcia!
Wy też możecie to zrobić - to bardzo proste!

Aktualnie wejście do mojej galerii znajduje się na głównej stronie www.tuning.pl a poniżej podaję link bezpośrednio do Galerii:

FOTY MOJEJ FURY NA www.tuning.pl

Obserwowałem zachowanie moich kolegów odwiedzających strony Tuning.pl i ich miny były zdegustwane. Większość osób uważa że Espero to nie samochód do tuningu...

Acz kolwiek nie jest wyczynem zrobić coś łatwego ( na z tuningować BMW lub VW Golfa), za to wyczynem stulecia jest przeprowadzić znaczący tuning optyczny samochodu, który sprawia przy tym sporo trudności. Ja jestem za, mi samochód Jeżyka się podoba

Dwa takie małe dodatki co do powyższych wypowiedzi:

1. "JEŻYK" to moja ksywka jeszcze ze szkoły średniej (nadal przez wszystkich używana - powstała od mojej specyficznej fryzury)

2. Espero Tomka Mydłowskiego też jest umieszczone na "tuning.pl"! Możecie je obejrzeć plikając w poniższy link:

Espero Tomka Mydłowskiego na www.tuning.pl

"Espero to nie samochód do tuningu... ")))))))))))))))

Cytat:
"Espero to nie samochód do tuningu... ")))))))))))))))

Zaznaczam że to nie moje zdanie, ja uważam że jest to samochód który wymaga większego nakładu pracy i pieniędzy niż np. VW, Opel itp.

Na Tuning.pl espero jest od dawna - zamieścilem je wtedy kiedy ten serwis się dopiero rodził....i szczerze był troszke fajniejszy
Jednego nie rozumiem ktoś poprzerabiał mój opis ..... tak że wygląda na ściągnięty ze strony gej miesiąca....