Kolejny maler do oceny!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i w końcu udało się pokazać autko. Prosiłbym o ocene tego pojazdu (tylko szczerą).
Oto fotki. O i prosiłbym o nie pisanie "brakuje gleby i zmień te fele, bo gleba i fele będą po zimie!!!!!!!!! A te dziury w klapie będą wykończone siatką taką jak po bokach.

za zdjęcia serdecznie dziękuje Slingerowi, że poświęcił czas i zrobił mi te foty. WIELKIE DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: erzet_ef dnia 2003-11-23 23:09:28 ]

Rzeczywiście brakuje gleby i powinieneś zmienić te fele Ale ogólnie jest spoko. Tylko według mnie czegoś mu brakuje. Możliwe że to fele i gleba. Ale mi sie wydaje że chyba listwy boczne mu psują cały wygląd. Jakby ich nie było by było spoko.

Wg mnie malczak bardzo ładny, a jak zrealizujesz swój plan do końca to bedzie już całkiem super. Ja osobiście nie lubie tylko tych plastików na drzwiach itd .

Jest ładny, ale czegoś mu brakuje.

Brakuje gleby i innych felg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to bedzie jak zdobede troche kasy, poniewaz troche sie zapozyczylem na remont.

Malec zadbany całkiem oki, co zauwazyłem to że klapa tylne ala Septic i Simon126 robi sie popularna!!

Cytat:
2003-11-23 23:21:51, Rutkus pisze:
Malec zadbany całkiem oki, co zauwazyłem to że klapa tylne ala Septic i Simon126 robi sie popularna!!

no to teraz bedzie jeszcze ala erzet_ef

Dziury w klapie bardziej podobają mi sie teraz niż zakryte siatką. Dobra o felgach nic nie będę pisał .

Biały pas na tylnej szybie... jakby to grzecznie powiedzieć... jest do bani! To już przesada...

Pomaluj klamki na czarno, nie będą się tak rzucać w oczy. To samo z listwami w oknach.

Generalnie bardzo mi się podoba twój malacz - tylko ja w takich samochodach mam klaustrofobię i wizje katastroficzne.

Fajna wnęka na tablicę.

tylni pasek bedzie zerwany jutro a przedni bedzie niebieski

Fajny. Podoba mi się ten kolor. Jak wykończysz wszystkie detale i zarzucisz fajniejsze felgi to będzie się za czym na ulicy oglądać

Czegoś mu brakuje - mianowicie stylu!!!!!!!
Tu bys dawał spoilery a tu parę niestarannych rzeczy widze.
Cghyba nei powiesz ze pomalowanie pedzelkiem rantów felg to taka ciezka robota - 5 minut ...
Tyle ze niedługo nie bedzie widac rejestracji juz wogóle .....
Siatka - spoko ale wyglada jak malarska do styropianu np ....
te listwy psuja efekt jak dla mnei popracuj nad listwami i zderzakami a potem mysl o glebie.
Moze mimo wszystko ( nie lubie tego ) ale pomysl nad jakimis dokładkami.
Nie lubie polowicznej roboty albo albo.
klamki - to wolisz chrom czy spoilery ??
Ogólnie widac ze go kochasz i pakujesz w ciul kasy ale popracuj nad dokładnoscią .....

Aha a taki ładny klasyk mógl z niego byc - niszczysz go ..... ale to twoja droga.
I pomysl o nowych zderzakach bo te juz koncza swój zywot wizualny ...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-11-23 23:33:17 ]

ładny maluch wywal tylko te beznadziejne przyciemniane szyby i rzuć go pare centów nize wtedy nawet na tych felgach bedzie dobrze wyglądał

Ogólnie malec spoko

Nie drażni jak się na niego patrzy, ale jak koledzy napisali czegoś tu brakuje - nie jest to gleba i felgi, tylko brak zdecydowania i konsekwencji - jest trochę ala rally, trochę spojler, trochę german school - musisz się zdecydować w którym kierunku musisz pójść bo wiesz - jak coś jest do wszystkiego to ....to znaczy że jest to młotek

do tylnej klapy nie podchodzą plastiki na drzwiach, białe felgi nie pasują do czarnych szyb i naklejki z tyłu.

Ale nic nie popsułes i jesteś na dobrej drodze - tak trzymaj

Całkiem ładnie tylko te fele okropnie psują jego wygląd. Coś do czego bym się doczepił to zderzaki (czemu dwu kolorowe ), możesz mu zapodać większą końcówkę wydechu i zmienić lusterka na jakieś mniejsze fajniejsze. Co do klapy to Septic miał inną bo miał wspawaną wnękę od VW Bory a ja miałem na kwadratowo (nie przeczę że do takiej przeróbki zmotywował mnie właśnie fioletowy kaszelek ). Aha i jeszcze się doczepię do tych pasków na szybach (czemu białe?) ja bym dał na przednią czarny lub pod kolor nadwozia. Aha no i skoro mówisz, że po zimie będzie fela i gleba to będzie bardzo ładny.

a teraz sie wykaze niewiedza w zakresie tuningu i zapytam do czego wlasciwie sluza te "paski" biale czy w innym kolorze naklejane na szyby??
a maluszek nawet ladny.... nie kapie woda przez te wyciete kratki z tylu na silnik i aparat zaplonowy?

Pasek na szybie to dla mnie tylko stylistyczny dodatek a poza tym spełnia mi funkcje zastępczą za te klapki przeciwsłoneczne bo ich nie mam. A co do wylotów w klapie to podczas deszczu woda kapie przez nie na silnik (nawet przy seryjnej klapie).

Pozdrawiam

Cytat:
2003-11-24 09:31:47, Bart128 pisze:
a teraz sie wykaze niewiedza w zakresie tuningu i zapytam do czego wlasciwie sluza te "paski" biale czy w innym kolorze naklejane na szyby??

bo ładnie wygląda i słońce nie wali tak po oczach

Cytat:
a maluszek nawet ladny.... nie kapie woda przez te wyciete kratki z tylu na silnik i aparat zaplonowy?

a przez seryne kratki nie pada ?

To tylko kwestia dobrego zabezpieczenia styków itd - podstawa to nie zapominać o pokrywce aparatu zapłonowego - ja w żółtku mojego brata mam czarną klapę - tam jest więcej dziur niż klapy i jest git

Mi sie podoba Nie mam zastrzezen do niczego procz tych listw. One naprawde psuja malca a i carne zderzaczki by byly ladniejsze (naprawde ). Czekam tylko na to jak zalozysz fele i go zglebisz. Mam nadzieje ze zapodasz wtedy fotki.
Ogulnie malec calkiem ladny

a mnie sie podoba. nie mowie nic o glebie i felach.... no i pasek z tycla WON!!

Autko ładne!! No i podobają mi się owe filtry białe na szybę!! Chcem też mieć coś takiego!! Kto mi zrobi