| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mario_wawa TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Luna Warszawa | 2004-01-12 16:47:12 Mój szef jeździ Camry 2,2 z manualem rocznik 2001. Ostatnio miał stłuczkę i jeżdził przez miesiąc 3,0 V6 w automacie 1998.
Z jego opowieści i wypieków na twarzy Odjazd ze świateł, elastyczność w trasie itd kolosalna różnica wg. jego relacji. Facet jest bardzo młody i jeździ bardzo dynamicznie...czasami nawet za bardzo. Nie wiem jak ze spalaniem częściami i eksploatacją bo autko jest służbowe i mało go to interesuje. |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-01-12 18:38:47 Kiedys tez chcialem kupic camry 2.2 z manualem.Jednak jak zrobilem jazde probna to minelo mi oczarowanie tym samochodem.Dynamika jazdy okazala sie gorsza od carinyII 2.0 a komfort resorowania tez okazal sie gorszy niz myslalem.
Apetyt rosnie w miare jedzenia,jak masz kupic cos gorszego to pomysl czy warto.Dzisiaj moze wystarczy Ci 2.2,jutro zapragniesz 3.0.Spadek mocy na instalacji II generacji nie musi byc wyczuwalny pod warunkiem zrobienia dobrego mixera i zalozenie wydajnego reduktora.Pozory myla.Systemy firmy Voila podobno jako jedyne podaja dobrze schlodzony gaz i tam podobno roznica w dynamice jazdy na gazie jest minimalna. |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-01-12 18:45:28 też słyszałem, z wiarygodnych źródeł, że jak Camry to tylko 3.0. bo 2.2 to jest mulasty raczej (i to nie tylko dla kierowców z rajdową żyłką) a jak chcesz gaz założyć to nie zbańczysz na paliwie |
Mario_wawa TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Luna Warszawa | 2004-01-12 20:11:24
Mój szef przedtem jeździł Avensem 2,0 i ma podobne spostrzeżenia jak Ty |
Mario_wawa TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Luna Warszawa | 2004-01-13 11:24:24 Jak sprzedawali u nas służbówki to kolega z IT (jakiś rok temu) kupił V6 3,0 w automacie i zagazował bezpośrednio po zakupie. Nie znam się na generacjach i firmach ale wydaje mi się, że kupił coś dobrego ba zabulił... nie chcę oszukiwać ale albo 5 albo 7 tysi. Jak chcesz to mogę wziąc od niego namiar (adres/telefon) ewentualnie zapytać o odczucia i jakość instalacji.
Kolega mieszka w wawie ale nie wiem czy gazował tutał czy za miastem. Czasmi nie mam mnie w necie więc jak chcesz może namiar to mailuj: mklosowski@sampo.pl |
Lwiecz01 TOYOTA DRIVER Lexus LS400 '99 VVTi Kielce/Warszawa | 2004-01-13 11:36:29 Dzięki MArio, już piszę na priv.
Czekam na inne kontakty, może ktoś zna jakiegoś "mega-speca" |