Oby do wiosny !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I zasypało wszystko na biało

Pokryta pierzynką śniegową Esperynka

Z przodu jeszcze więcej ....

Zasypało nawet wylot tłumika

To wszystko przez jedną noc i dzisiaj do 15.15 - zresztą sypie dalej, więc wiadomo czego możemy się spodziewać jutro rano

Podobno idzie wiosna

Dzieki poprawiles mi nastruj bo ja juz mialem nadzieje na wiosne

Heheh... a mnie wczoraj od tyłu pół metrową zaspę wiatr zrobił. Dosypałem jeszcze kilka cm tego co miałem na aucie, wsiadłem, odpaliłem i ruuuuura do tyłu (a że parkuję zawsze w tym samym miejscu toteż nie miałem problemów z poślizgiem na starcie)... tak, że rura wydechowa najadła się śniegu.

a ja dzis wstalem o 3 00 rano bo wybieralem sie do Konia, a pozniej do Kalisza.....i normalnie trzeba bylo odkopac samochod, ledwo z parkingu wyjechalem-snieg padal caly dzien i cala noc, a jakie zdziwienie mnie wzielo jak zajechalem juz za Kutno....WIOSNA-im dalej na Poznan tym bardziej ja widac, w samym Koninie nie ma juz platka sniegu, sloneczko swiecilo przepieknie, ludzie porozpinani ehhhhhhhhh ja tez tak kcem

Ja się wczoraj wybrałem w góry Świętokrzyskie na narty. Huh, to była jazda i nie mam wcale na myśli nart . Chwilami nie widziałem różnicy między polami a drogą którą jechałem. Żałuję, że nie wziąłem ze sobą aparatu. Było by co uwieczniać.
Myślałem, że nie dojedziemy. Na szczęście espero dosyć dawno pozbyło sie fabrycznych hankooków bo na nich nie było by co marzyć o dojechaniu. Mimo, że obecne goodyeary są całoroczne to spisały się na medal .

P.S. Jak ktoś ma dzisiajszą wyborczą, to pragnę poinformować, że wyprzedzałem ten pług który jest na zdjęciu na pierwszej stronie

A mnie się dzisiaj trafiła jazda do Ustronia - hie, dawno nie byłem w górach o takiej porze roku - śniegu ci tam kupa, a jakie piękne widoki
Ale to jest dobre dla tych, co na nartkach śmigają
Zimie w mieście mówimy stanowczo NIE

A ja się cieszę że wczoraj było tak ślisko....
Gdyby nie to, miałbym w Wisienku od swojej strony w drzwiach inne auto...
Dobry ręczny i ćwiczenia poślizgów na parkingach zrobiły swoje - jesteśmy cali...

DeeJey... "dobry reczny" ?
Bys sie wstydzil... normalnie... jak mozesz...
Zawiodlem sie na Tobie... a co z Twoimi czteroma kochankami ?
Hie Hie...