| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Fubu DEADSOUL OPEL OMEGA 3000 24V Busko-Zdrój | 2004-01-09 16:47:29 Czy ktoś może mi powiedzieć jak to jest z tym komputerem. podobno jak coś sie dzieje zlego z autem to wystarczy podjechać do serwisu, oni polanczają wtyczke i na monitorku wszystko im pokazuje co jest nietak. Czy to prawda???????????
Ja nigdy jeszcze nibylem ze swoją omegą na takim przeglądzie i niewiem czy jest sens, bo samo podlączenie pod kompa kosztuje 150zł. Podobno tez zdjęcie klemy na noc nieraz pomaga - ponoć mozna tak zresetować kompa. Mam jeszcze jedno pytanie. Mam juz tą omege ponad rok ale ile sie naklołem nad zegariem który jest nad komputerem pokazującym spalanie i takie tam bzdety, to juz tylko sama omega wie. Jak go ustawie to on zacznie chodzić z godzinnym pouznieniem albo z cztero godzinnym, albo jak mu sie żywnie podoba. Niewiem oco z tym chodzi. Pozdro FuBu |
psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2004-01-09 19:06:28
Jak? Odlaczenie klemy nie powoduje resetu ECU? |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2004-01-09 20:29:43 reset ECU tak ,ale nie kasuje błędów |
Fubu DEADSOUL OPEL OMEGA 3000 24V Busko-Zdrój | 2004-01-10 02:50:54 Tak Boogie, otych dwóch dziórkach kolo przycisków sterowania kompem to ja wiem, jednym ustawiasz godziny a drugim minuty - to niebylo zbyt trudne! Truddne jest to ze jak jusz ustawie odpowiedni czas to zegazek wystartuje za 39 min lub za 1h 23min lu o dowolnie jemu tylko znanej godzinie - Czemu????????
A co do migania tych diodek to októre diodki dokladnie chodzi?????? |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2004-01-10 09:49:57 Witam
I tutaj zgodzę się z GIEROY-em ( sam zresztą wielokrotnie złapałem się na tym dlaczego kropki pomiędzy godziną i minutą mrugają a clock stoi Pozdrawiam Edmund Dantes |
Fubu DEADSOUL OPEL OMEGA 3000 24V Busko-Zdrój | 2004-01-14 02:06:24 WWWWWooooowwwwwww
Niewpadłbym nato chyba nigdy Dzieki za oświecenie. Pozdro Fubu |