Strona główna / artykuły

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wydawalo mi sie ze to nie moze byc trudne , a jednak... jak dostac sie do artykulow zamieszczonych na stronie klubowej? interesuje mnie konkretnie art. o montazu obrotomierza w samarze. cokolwiek nie zrobie i gdziekolwiek nie klikne i tak laduje spowrotem na stronie glownej klubu. o co chodzi?

oznacza to że strona z opisem jest w trakcie budowania.
cierpliwości...

to może warto walnąć takiego screena z napisem - "w budowie" czy cos takiego, ale "w wiecznej budowie"

Cytat:
2007-04-21 18:29:53, Leszek_Gdynia pisze:
ale "w wiecznej budowie"

masz kogoś kto zrobi ją szybciej, taniej, lepiej?

Z tego co wiem już dwie osoby się zajmują stroną Sparky i Paqu... jeżeli sobie nie radzą trzeba znaleźć kogoś takiego kto podoła zadaniu

mało przejrzysta ta strona. po co ten mp3 player? zegarek wywalic. sondę równeż.

uwypuklić menu po lewej. ujednolicić czcionkę i jej wielkość jak i znaki. czcionkę działów powiększyć. na dole sa 2 pola do logowania - skoro nie działa - wywalić. testowac na dysku.

juz dawno po świętach wielkiej nocy.

powered by lkp ????? what the fuck?

start, aktualnoci, kontakt, linki - wyposrodkować inna czcionka, ewentualnie zamienieć gifami - klawiszami.

to sa moje sugestie - nie wiem jak to praktycznie zrobic, ale jak uzytkowink i oglądacz moge jedynie sugerować.

aha - zmiana kolorystyki calej stronu tez by byla wskazana. ten banner u góry jest bardzo ładny, ale reszta strony do niego nie pasuje.

góral - nie znam.

Leszku, pytanie brzmiało: czy masz KOGOŚ kto zrobi ją szybciej, taniej, lepiej? jeśli jak piszesz nie masz, to cała reszta jest o kant potłuc. bo problemem nie są pomysły...

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2007-04-21 20:27:43 ]

Leszku a gdzie byłeś jak powstawała strona.. jak można było dawać porady, pomysły ( chociaż one nadal są wskazane)... krytyka jest dobra kiedy coś daje ... jeżeli umiesz to pomóż kolegom w tworzeniu strony

Cytat:
2007-04-21 20:10:03, Leszek_Gdynia pisze:
mało przejrzysta ta strona. po co ten mp3 player? zegarek wywalic. sondę równeż. uwypuklić menu po lewej. ujednolicić czcionkę i jej wielkość jak i znaki. czcionkę działów powiększyć. na dole sa 2 pola do logowania - skoro nie działa - wywalić. testowac na dysku. juz dawno po świętach wielkiej nocy.

1. czyt. 3
Cytat:
powered by lkp ????? what the fuck?

2. ..
Cytat:
start, aktualnoci, kontakt, linki - wyposrodkować inna czcionka, ewentualnie zamienieć gifami - klawiszami. to sa moje sugestie - nie wiem jak to praktycznie zrobic, ale jak uzytkowink i oglądacz moge jedynie sugerować. aha - zmiana kolorystyki calej stronu tez by byla wskazana. ten banner u góry jest bardzo ładny, ale reszta strony do niego nie pasuje.

3. rozumiem ze mamy nowego webmastera
kolorystyka zostala ustalona przez rade jak i inne rzeczy!
Cytat:
góral - nie znam.

ale sam sie zglosiles?
ok
jutro jak tylko bede mial dostep do netu dostaniesz uprawnienia

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Sp4rkY dnia 2007-04-21 20:42:11 ]

A ja z tego co pamiętam to chyba jest juz trzecia wersja strony Klubowej i najlepiej podobała mi sie pierwsza.
Dlaczego tak zmieniacie?

widze ze moje pytanie wzbudzilo niemila wymiane pogladow. w takim razie zapytam inaczej; czy ktos z uzytkownikow ma moze kopie artykulu dot. obrotomierza w samarze? jesli tak prosilbym o info na priv. z gory dziekuje

Cytat:
2007-04-21 21:39:22, naplantach pisze:
widze ze moje pytanie wzbudzilo niemila wymiane pogladow. w takim razie zapytam inaczej; czy ktos z uzytkownikow ma moze kopie artykulu dot. obrotomierza w samarze? jesli tak prosilbym o info na priv. z gory dziekuje

Jak chcesz to ci powiem krok po kroku jak podłączyć obrotomierz

Leszkowi nie chodziło pewnie o to że strona jest totalnie do bani, ale o to, że są tam zupełnie niepotrzebne pierdoły typu mp3 player czy sonda o której nawet się nie wypowiem.

Wygląda to wszystko trochę jak zbieranina różnych gadżetów, które nie do końca do siebie pasują. Np. Zegarek - fajnie że jest, ale jak by wyglądał jak w 2107... Poza tym fajnie by było jak by sekundy przeskakiwały jednak co sekundę. Bo tak to lepiej chyba z niego zrezygnować...

Takie szczegóły, które sprawiają, że coś się ogląda chętnie bądź nie.

Powyższe proszę traktować jako uwagę merytoryczną a nie atak personalny na designera

[ wiadomość edytowana przez: Kamil_H dnia 2007-04-21 21:50:36 ]

Ja wiem jedno powinno być Czysto i Przejrzyście
Bez udziwnień.

Cytat:
2007-04-21 20:10:03, Leszek_Gdynia pisze:
to sa moje sugestie - nie wiem jak to praktycznie zrobic, ale jak uzytkowink i oglądacz moge jedynie sugerować.

pozwólcie, że zacytuję siebie.

Kamil - dokładnie, ja nikogo nie atakuję, ale właśnie chce coś zasugerować co można zmienić.

uderz w stół....

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2007-04-21 22:06:25 ]

Leszku, zachowujesz się tak, jakbyś nie wiedział że od zawsze mamy kłopot z webmajsterem.
dziwna amnezja...

a czy nie mozna zrobic tej strony w zwykłym HTMl tylko w jakims dziwnym czyms czego ni jak nie idzie zrozumiec?było by szybko czysto i przejrzyscie
bo ja przyznam sie szczerze to nie wiem co ten program do tworzenia stron domnie gadał

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2007-04-21 23:16:04 ]

ale ja nie mam żalu do webmastera. bardzo sie ciesze, ze ktos to przejal po humelu. jeszcze raz to napisze, bo widze, że cos ciężko ze zrozumieniem dzisiaj - poniżej przedstawiłem moje sugestie co do zmian na stronie. nic pozatym.