TYLKO OMEGA A - oto moja nowa czarna A!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uważam, że klub powinien zrzeszać tylko posiadaczy Omegi A, Omega B a fuuuj jakie to spuchnięte, Senatory jeszcze ujdą, Holdeny i inne pochodne ale tylko Omegi A też wchodzą od bidy. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Omegi A z silnikiem 3000 24V i chociaż wolałbym wersję C20NE to tak jak niektórzy koledzy mówili nie zawsze jest to co się chce mieć. Mimo to jestem szczęsliwy bo Omega jest naprawdę w idealnym stanie! W sumie ten wypadek, który ostatnio miałem moją poprzednią Omą.... w każdym razie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !Wygląda prawie jak Evo 500 o taki teraz się będę woził przybossiony jedyny w Lublinie
Na zlot chętnie przyjadę to zobaczycie jak to chodzi - zegareczek, dosłownie OMEGA!!!
P.S.
Widzę, że urg masz "reflex"... czy taki sam masz za kierownicą? Niektórzy niestety nie mają za grosz poczucia humoru... bardzo mi przykro
Pozdrawiam!

No to super. Witam kolegę z Omegą 3000.
Jest nas coraz więcej...
Fajne autka.

Każdemu się podoba to na co go stać.

Omega jest Omegą i chyba na tym forum nie powinniśmy rozgraniczać czy to jest A, B czy C, choć niektórym poszczególne modele mogą się podobać mniej lub bardziej.

Zapomiałem dodać: gratulacje nowego nabytku, taki zakup zawsze cieszy.

No niezły sprzęt gratulacje

no piekna bestia gratuluje nowego nabytku reszte ocenimy na zlocie

pozdr

Gratulacje.
Ale jak się powiedziało A to trzeba B powiedzieć!
Reszta to kwestia gustu, a ja swojej b niezamieniłbym na a.
pozdr

Witam.

Gratuluję nabytku..hmmm.. czarna

Wiesz, cezi, zawsze cieszę się ja widzę kogoś kto tak bardzo kocha te auta - po prostu jest za co. Ty kochasz szczególnie Omegę A - świetnie !! doskonale !!...........

p.s. jest taka stata indiańska zasada...... czytać, słuchać, patrzeć...................................................................... pisać mówić, oceniać, osądzać.

"..." są odpowiednikiem czasu.

Pozdrawiam

Robert

Cezi, znajdź troche asfaltu i uzupełnij test Kartosa 40-150

Banu, banu - hop ździś dziś...

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

przepraszam za off topic ale niektórzy nie mają poczucia dobrego smaku, są za mało wyrozumiali i nerwowi nie wspominając o szacunku dla innych użytkowników forum LOB ( a tych zniesmaczonych jest pewnie kilku)

P.S.
gratuluję zakupu nowego autka
punkt widzenia dot. omy A i B zależy od punktu siedzenia.
to dzięki senatorkowi masz tam silnik R6 i to bogate wyposażenie(omy jeszcze nie istniały, a senatorki już jeździły z 3,0. Gdy senator powstawał mogło Cię nie być jeszcze na świecie)
uszanuj gust i zapatrywania innych
do EVO tej omedze jeszcze trochę brakuje a jak te autka chodzą(jeżdżą) to niektórzy wiedzą

A tera idę do domu i walnę sobie browara.

Gratulacje zakupu, właściwy wybór.
Z gustami się nie dyskutuje. Dobrze, że Twoj samochód to Omega.

Co do Evo, hm, hm, nie widzę dużego podobieństwa.
Pokaż agregat.

[ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2004-01-12 15:05:23 ]

"reflex" hmmmmm
w każdym razie ciesze się że nie jestem sprinterem

Cytat:
Wygląda prawie jak Evo 500

Kolo EVO 500 to to nie stalo nawet...

Wlasnie wrocilem z Mazur,no ja rowniez gratuluje nabytku,no no 6 pol litrowych jasiow wedrowniczkow pod maska czarnej gangsterki. Powiem krotko,zajdziesz daleko.hihi trzymaj sie,wiec moje slowa sie potwierdzaja,bierze sie to co ekstra wpadnie w rece.

Cytat:
2004-01-12 16:02:13, DrA pisze:

Kolo EVO 500 to to nie stalo nawet...

No jeszcze pewnie nie...

ale moje to to stało koło Evo

Hehehe... moje tez... i nie tylko stalo

ja rowniez gratuluje kupna omy,super decyzja.co do strony to powinna byc razem z omegami a b c .