MotoNews.pl
7 Wykladziny pod nogi ma ktos? (106826/0) - NT

Wykladziny pod nogi ma ktos?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie za ile i czy wogole mozna gdzies dostac wykladziny z materialu a nie gumowe efekt o wiele lepszy

Poszukaj w Syfffffmarketach, bywają tam całkiem tanie dywaniki (płaciłam w zeszłym roku za komplet 30 zł jeżdżą ze mną tylko wiosną i latem, na zimę przekładam gumowe). Wyglądają estetycznie. Oczywiście można się pokusić na wydanie większej kasy i zakupieniu czegoś lepsiejszego.

chyba bodzio pisal kiedys..ze fauvert ma bezkonkurencyjne...ale ja powiem szczerze ze nie widzi mi sie zmienianie dywanikow z letnich na zimowe a niestety zima taka wykladzina sie nie sprawdza

dobrej jakosci materialowe mozna chyba kupić w serwisie daewoo,

a mnie zastanawia czy mozna kupic orginalne gumowe tzn. nie jakies uniwersalne tylko dopasoweane idealnie do espero

Pozdrawiam
Wiktor

watpie..choc cuda sie zdarzaja..tak czy owak mi w salonie jak kuowany byl samochod zaproponowali tylko uniwersalne jesli wtedy nie bylo oryginalnych to chyba tym bardziej teraz..a co do oryginalnych materialowych to pewnie masz racje ale..cena..te w fauvert kosztuja ponoc okolo 50zl i sa perfekcyjnie dopasowane..a uzywa ktos takiego gumowego dywanika na tunel srodkowy z tylu? ja cos takiego mam i sobie chwale..wczesniej tunel bardzo sie brodzil jak jezdzily po 3 os z tylu

niepolecam materiałowych po pierwsze biorą wilgoć, ciężko doczyścić błoto noi nie wyplenisz żadnego syfu jak ci się wyleje, pamiętam jadąc z moją babcią wylała barszcz biały na te nieszczesne dywaniki smród niemiłosierny...

fauvert co to takiego gdzie to jest

Tu masz adres strony www.feuvert.pl

-----------------
czasem tu zaglądam

dzieki w poniedzialek bede w wawie skocze jak trafie

Cytat:
2005-07-23 18:15:20, teltom pisze:
niepolecam materiałowych po pierwsze biorą wilgoć, ciężko doczyścić błoto noi nie wyplenisz żadnego syfu jak ci się wyleje, pamiętam jadąc z moją babcią wylała barszcz biały na te nieszczesne dywaniki smród niemiłosierny...

Dla odmiany Polecam materiałowe dywaniki bo od 8 lat używam wyłącznie takowych !! ....NIGDY nie miałem problemu z wilgocią , korzystam z ręcznych myjni i NIGDY nie miałem problemu z doczyszczeniem błota, a syf (jak już się zdarzył) wypleniałem możliwie natychmiast .....do tego służą nowoczesne odkurzacze piorące
Są estetyczne , praktyczne , nie śmierdzą gumą ...Nie założyłbym już innych !....nawet w służbowej ciężarówce mam założone "welury" !

Polecam!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-07-25 02:32:12 ]

a u mnie pod nogami jest na samym dole welurowy a na wierzchu gumowy i nic nie czuc ani wilgoici ani gumy

JA mam u siebie orginalne. Układają się świetnie. Nic nie smierdzi gumą. No ale każdy ma swój gust...

ja mam gumowe specjalnie do espero super pasuja - kupione w syf markecie.

przymierzam sie do welurow z wlasnymi napisami - 68zl komplet na allegro. napis oczywiscie klubowy moze jakies wieksze zamowionko?