Dzisiejsza sesja (foto)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
malec gotowy do przegladu (poza kilkoma pierdolami) pogoda byla ladan wiec postanowielm zrobic fotki
( wiem kalpa wyglada tragicznie jest tylko na przglad)

wiecej fotek

No kurcze, maler calkiem żeśki!! Klapa rzeczywiście wygląda kiepskawo, ale wierze, że i ona sie doczeka sie odpowiedniego wyglądu. Życze powodzenia na przeglądzie i oby auto nie sprawiało problemów.

a co kryje ta pikna maska?

Jest śliczny!!! a kolorek to chyba ma taki jak mój..., widać że się napracowałeś, no i swap!!! to jest to . Ale z klapą coś zrób bo ta wygląda okropnie (bez obrazy ). Życzę powodzenia przy rejestracji!!!

pozdrawiam

Wielkie brawa za wkład w tego mlauszka, ale ta klapa tu fuj nie pasuje jakoś musisz coś z tym zrobić a co do SWAPA to piekna robota, powodzenie przy rejestracji !!!!

hmm powiem krotko..... ZAJEfajny heh no a z klapą to mysl szybciutko powodzonka oby zarejestrowali bez problemow

Fajna łąka sie ciagnie po horyzont...

Malec jak setki innych no moze ta klapa go odroznia .Ale za to zdjecia pierwsza klasa. Jakim aparatem robiles ?

jak sie sesja skonczy bede poprawil mocowanie silnika i wtedy klapa bedzie jak seryjna z malym wycieciem na kolo od paska rozrzadu ta jest tylko na przeglad zrobiona i brzydka tomalo powiedziane jak wchodze do garazu i ja widze to mi sie plakac chce

aparat canonA40

Dla zainteresowanych zdjecia dostepne sa rowniez na fanie w swap center w opisie benqa.

Cytat:
2004-01-24 00:10:26, Zuraw pisze:
Dla zainteresowanych zdjecia dostepne sa rowniez na fanie w swap center w opisie benqa.

ahhh.....
ale tutaj mamy na miejscu

Mi tam sie bob podoba nawet z ta klapa... super kolorek tego autka.. te fele tez mi sie podobaja..jak starczy kasy tez se takie zafunduje... alenie tylko wyglad sie liczy... nieda sie ukryc ze pod maska słodko mruczy inny silniczek... a to jest najwazniejsze... co to wogule za silnik??....POZDRO powodzenia życze na przegladzie..jak ci nie przejdzie to wpadnij do łodzi ...cus sie poradzi...

Ładny, brawo za wykonanie, śliczny lakierek....podobają mi sie te wloty na masce......rejestrarcja musi sie udać

Spoko maluszek , no i 1,5....
Proponuje założyć gabki na klatke i zmienić oponki(Pirelli z tego co widze 165/55) na zimówki bo wiem (sam niedawno jeździłem) że w zime fatalnie sie na nich jeździ

Cytat:
2004-01-24 10:25:38, Art126 pisze:
Spoko maluszek , no i 1,5....
Proponuje założyć gabki na klatke i zmienić oponki(Pirelli z tego co widze 165/55) na zimówki bo wiem (sam niedawno jeździłem) że w zime fatalnie sie na nich jeździ

to 1,1 z tego co mi wiadomo

Aiiiiiiii, 1.1 faktycznie
Spojrzałem na profil Artoma i mi się pomieszało

no beneq, ladny maluszek mam nadzieje ze glowica tez bedzie taka ladniutka
pozdrawiam

bardzo ladny maluch i bardzo aldna laka (pole) o ile rowna i nic tam nie ma (jakichs dziur etc) to mozna by ladnie polatac sobie tam
pozdro

To jest to co tygryski loobia najbardziej!
Piekny pierdzielek! Sliczny lakierek! Powodzenia przy rejstracji i mam nadzieje, ze jakos na czasie pochwalisz sie osiagami tej rakiety!