| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-01-24 05:17:23 hmmm.... Dawno tu nie zaglądałem bo czasu jakoś brak Widzę że nic się chyba nie zmieniło... Ci co się kłócili dalej się kłócą, Ci co byli buntownikami dalej się sprzeciwiają, entuzjazm i humor jednak dalej dopisuje i o to chodzi A u mnie co słychać? Zimowa jakaś deprecha i nic mi się nie chce Jak by jakiś większy zlot to chętnie się zjawię... tylko czy akurat sie o tym dowiem zaglądając tu tak rzadko Pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie
Ps. dlaczego jestem teraz jakimś "membersem"??? Czyżby "członek" komuś się z czymś kojarzył? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-01-24 11:54:40 Witaj.
Właśnie... Na gg jest, a w klubie nie Mam nadzieje na częstsze Twoje wizyty na forum |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-01-24 12:52:00 Widzisz Plump już miałeś czerwoną lampkę, klub stał w pogotowiu by ciebie ratować, jak byś nawet z GG znikł to cała wiara z Klubu ruszyła by na ratunek Zoltar nad nami czuwa |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-01-24 18:11:53 Co robiłem jak mnie nie było?
Żona od września zaczeła pracować w szkole na świetlicy, a od października studiować tzw podyplomowo Z awarii to ostatnio padł akumulator ale zmartwychwstał dziwnym trafem i w zasadzie nie wiem co to było Druga ciekawa rzecz to rozdupiłem prawe lusterko i to tak głupawo bo u siebie na wyjeździe o tuje pier....!! No i tyle... A dziś np lepilem bałwana i uważam to za wielki sukces bo przy -5 to się śnieg raczej nie lepi! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-01-24 18:18:07 Witam plump jestem nowym "membersem" klubu a juz narobiłem troche zamieszania |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-01-24 22:41:57 Rzeczywiście troszkę Cię nie było. Mimo wszystko widzę, że optymizm cię nie opuścił (stanowisz równowagę dla Piotrka |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-01-25 15:50:29 Witaj plump!
milo cie widziec a jesli chodzi :
to jedyna zmiana nowego moda |
RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2004-01-25 21:24:24 No nie wiem ale dla mnie "członek klubu espero" jest siakies takie fuuu. |