Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-01-08 15:14:53 hmm,ja bym obstawiał krzyżaki na wale
pzdr |
![]() simon2107 ŁADZIARZ Kia Ceed 1.4 Optimum ... Olsztyn/Górowo Iławeckie | 2005-01-08 17:28:41 Ja miałem taki problem.Dodatkowo występowały wstrząsy przy ruszaniu.I to rzeczywiście był krzyżak wału.Po wymianie nie ma problemu |
![]() Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2005-01-08 18:19:00 sprawdz gumowo metalowe(i same gumowe?) tuleje w drazkach reakcyjnych z tylu przy moscie i przy budzie.(wsyztskie) poruszaj czy nie ma luzy - czasem guma sie wytlucze, i wali w metal.
Albo jeszcze tlumik Ci sie obija o most. Albo masz padniete lozysko podporowe albo jego guma. |
![]() Baster SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Białystok | 2005-01-09 15:54:39
Witam.... To samo miałem chyba na wakacje.... Na biegu niebyło nic słychać ale przy zmianie biegu niezły łomot. BYć może to ten sam problem. Myślalem że to może krzyżaki lub lożysko w moście.... Popytałem sie kilku mechaników, no i dwie wersie sie pokryły... Okazalo się że trzeba dokrecić śrube przy moście zaras za krzyżakiem....Trzeba go odpiąć i dokrecić tą śrube (jak sie nie myle klucz 24). .... a już miałel jechać po nowe łożysko.... ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |