Warsztat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!
Czy zna ktoś może jakiś sensowny wartszat samochodowy, gdzie wiedzą jak zbudowana jest omega i dodatkowo mogą podsteplować przegląd techniczny w warszawie i okolicach?

TomekN

Cześć,
nie wiem jakie masz doświadczenie z warsztatami, ale ja nawat dobre. Swoją omcię parę razy robiłem na ul. Ojcowskiej 6. Targuj tylko trochę, nie daj skóry za tanio.
Powodzenia w całym Nowym 2004 Roku, żadnych wiecej napraw no i oczywiście dużo szczęścia.

Niestety niejestem z Wawy

Wielkie dzięki. Byłem , widziałem i naprawiłem. Jakiś gość w matjazie na wale międzyszyńskim przypakował mi w tył bestii. I urwał mi zderzak i pogiął ten pas pod nim . Zrobili to za 250 złoty własnie tam, a odszkodowania w PZU dostałem 1700 . Tzn wg wyliczen mialo to byc wymieniane na nowe, jednak w warsztacie powiedzieli ze spoko sie zrobi bez wymienienia. Cała nadwyzka idzie w poczet usprawnienia niezawodnosci i bezpieczenstwa Bestii .. naturalnie.
pozdrawiam!
Gerwazy

Cześć
Cieszę się, że mogłem pomóc. Nie ze stłuczki, ale z taniej naprawy w " moim" warsztacie . jak będę u nich to powiem, że dodaję im do zarobków. Naganiam ludzi. Pozdrawiam, zawsze pomocny.