Zaglądacie czasami do galerii koreańskiej ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy widzieliście już to zdjęcie, czy nie...
Sprawa jest taka - jeśli nie macie na kompie zainstalowanej obsługi znaków dalekowschodnich, niekażda fotka w galerii koreańskiej wam się otworzy (zobaczycie tylko czerwony krzyżyk), gdyż większość fotek ma nazwy w języku koreańskim...
Ja instalując WindowsaXP wybrałem sobie tą opcję i dzięki temu mam dostęp do wszystkich zdjęć i filmów...
W związku z tym dla osób które owych zdjęć nie mogą przeglądać, wrzucam tu fotkę która mnie poprostu powaliła na kolana...
Tak na marginesie, takich dobijających koreańskich fotek mam na kompie aktualnie około 1000
I NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!

Kiedyś miałem taki plastikowy miecz świetlny na baterie
Tak swoja drogą to zobaczcie na super fele na drugim planie

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-02-02 00:35:18 ]

Idę się ciąć. Moje poczucie estetyki legło w gruzach .

Niesamowici ludzie

Gdyby twórcy strony WT wiedzieli co jeszcze przed nimi

zostawie to bez komentarza, niech uważa żeby nie odleciał w kosmos

esF15pero

Cytat:
2004-02-02 00:30:48, ŁUKASZ_GAJER pisze:
"...."...Tak na marginesie, takich dobijających koreańskich fotek mam na kompie aktualnie około 1000

A może byś Waść Panie Naczelny Fotografie zrzucił te fotki na CD??!...bardzo chętnie bym takiego płytka nabył za jakiś logiczny oczywiście pieniążek cobyś strat nie ponosił

Cytat:
A może byś Waść Panie Naczelny Fotografie zrzucił te fotki na CD??!...bardzo chętnie bym takiego płytka nabył za jakiś logiczny oczywiście pieniążek cobyś strat nie ponosił

ja tez bbym byl za chetnie ym nabyl takie plytki z fotkami wiec Lukasz pomysl nad tym. A co do esperaka samochody odzwierciedlaja ich gust. Popatrzcie sobie jak sie uieraja na stadionie 10-lecia no coment

Cytat:

Nie ma sprawy!
Do tego dojdą jeszcze wszystkie filmiki!
A koszt? To cena czystej płyty i wysyłki, więc w Twoim przypadku Bogdanie to będzie 8pln?
Wiecie co? A może po prostu walnę wszystkie fotki do Zipa i jako jeden plik wrzucę na FTP do ściągnięcia? To będzie jakieś 100MB z kawałkiem... więc troche się będzie ściągać...

Daj te fotki do mnie na FTPa... zrobi sie podstrone do Twojej stronki..
U mnie wszystko sie zmiesci bez zipowania...

P.S Smiejscie sie smiejcie... ale On ma 6 swiatel stopu

Ludziska! Matko Boska! Uciekajta! Kosmity wylondowały i ponoć Maryśkę co to łobok sołtysa mieszka już porwały i wjecie co une te kosmity jej zrobiły.

Cytat:
Ludziska! Matko Boska! Uciekajta! Kosmity wylondowały i ponoć Maryśkę co to łobok sołtysa mieszka już porwały i wjecie co une te kosmity jej zrobiły.

Co jej zrobily??

... upodobniły ją do siebie i teraz na czerepie bendzie mioła takie lompki.

KeyJey... Do mnie też się zmieści... spoko... spoko...