MotoNews.pl

Widzieliście to.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tytuł strony
Pozdrawiam Misiek

Kurde, klub rośnie w siłę. Teraz prawie wszyscy mają już swoje strony, tylko ja biedny jeszcze nie mam. Ale już niedługo to się zmieni.

Mily nie tylko ty ja również jej nie mam to chyba z lenistwa ;] i braku cyfry, jak się uda poprawię i bede już grzeczny ze stronka jak wszyscy ;]

Ja mam cyfrę i stronę zapisaną na dysku swojego PC-ta. Jak doszlifuję jeszcze kilka elementów i opanuję sztukę edycji całości w globalnej sieci - To dam Wam znać. Tyle, że ponieważ nie jestem zapalonym tunningowcem - nie bedzie tam cudów, nie będę tez dublował Dobrej Roboty Miłego, więc stronka będzie (jest)raczej bardzo ogólna.

A stronka Bastka jest fajniusia,
Pozdrawiam

Dobrze wam... ja już niemoge patrzeć na edycje www za dużo lat praktyki i chwyta mnie obrzydzenie :/

Cytat:
2004-02-18 16:45:00, Piotr_Kraków pisze:
nie będę tez dublował Dobrej Roboty Miłego

ale wazeliniarz

nie lam sie Vodzu, ja strony nie mam i raczej mial nie bede. Z braku czasu, wiedzy, lenistwa.....
no chyba, ze ktos mi ja zrobi, a ja dostarcze tylko tekst i fotki. na wiecej mnie nie stac. za stary juz jestem.

jak widzisz nie jesteś sam bo i ja nie mam swojej stronki i to z podobnych przyczyn jak Adaś

Nic sie skubaniec nei przyznal!!! A to szelma