| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pawel_krakow | 2004-01-22 18:56:24 Ojoj Zax - to dzisiaj tak wydzwoniłeś w to seicento???
|
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-01-22 19:02:50 Paweł nie chcialbym Cie poprawiac, ale z tego co widze to raski mial wypadek a nie zax |
pawel_krakow | 2004-01-22 19:09:26 Dzięki Misiek!!! zaspany jeszcze jestem Oczywiście coś mi się rzuciło na oczy i napisałem zax sorry- zax i raski za pomyłkę |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-01-22 19:18:50
hehe ale mnie wystraszyłeś Paweł hehe dobre ale nic nie szkodzi-pozdrawiam |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-01-22 19:19:48 Hehe no coz zdarza sie - to pewnie dlatego, ze zax tez niedawno zaliczyl dzwona o ile dobrze pamietam tylko na szczescie w nieszczesciu solo i bez mandatu |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-01-22 19:29:08 UPS!!! No, ale za to w nagrode bedziesz miał nowszy przód i lżejszy portfel Tak czy inaczej - nie zycze nikomu takich przygód. |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-01-22 19:32:11
prawda li to misiekns p.s. łada to rzeczywiście czołg |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-01-22 20:44:23 Jak moj tatus wyrznol w matiza : to
Matiz, zderzak polamany-pas tylni zgiety, zgieta tylna klapa, urwany hlapacz, i chyba zagiety tylni blotnika A lada? - hmmm, z lada bylo gorzej! stanowczo! Ukruszyl sie kawalek podkladki pod tablice rejestracyjna- hmm, to bylo okropne jezdzic pozniej z ukruszona(na odcinku 1 cm) podkladka pod tablice! |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2004-01-22 20:55:59 A jak my mieliśmy kiedyś Tavrię to jak walnoł w malucha, to maluch chyba do kasacji, w każdym razie zjeżdżał na lawecie, a z Tavrią nic - nawet ryski. |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2004-01-22 21:00:06
|
raski SYMPATYCZNY GOŚĆ W124 230TE i BMWe38 ... gdzieś na lubelskim zadupiu | 2004-01-22 21:32:10 A i owszem - dziś stało to się.
Ale będąc w zgodzie z moją dewizą życiową " nie pozwólmy żeby minusy przesłoniły nam plusy" twierdze - nareszcie będę miał śliczniutką, błyszczącą nowiutką atrape chłodnicy. Aaaa i jeszcze - nie musze sie wkur....znaczy sie denerwować, że mam klosz zaparowany. |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2004-01-22 21:39:13 co do strat to mi sie wydaje, ze nie ma reguły... kiedys facet walnął nam w Audi na skrzyzowaniu kadetem... trafił w lewy błotnik ale tuż przy samym przodzie... tam była nakładana szpachla i nam odpadł właśnie kawałek szpachli o powierchni moze 2 cm kwadratowych i zderzak wyskoczył z mocowania z boku a kolesiowi poszedł reflektor, błotnik i zderzak...cholera wiem czamu?? ja miałem taką sytuacje z kolei że trafił mi w lewu bok Audi wartburg i ja miałem do wymiany błotnik a jemu odpadł zderzak przedni i boczne lusterko (i wleciało mi przez otwarte okno do środka a co do łady to ostatnio podjeżdzałem do domu, oczywiście tyłem bo wtedy mam jeszcze szanse dojechać, no i było ciemno itd. przód na zakręcie spadł ze śladu w miękki śnieg i poniosło mi tył prosto w drzewo... tak gdzies przy 15km/h o jedyne co musiałem zrobić to zmyć ze zderzaka ślad po brzozie a najważniejsz żeby ludziom sie nic nie stało... |
Szym_on Waz Lada 21072 Oława | 2004-01-22 21:48:32 Nasze Ladne sa the best ale pocalunkow z 405 nie znosza najlepiej. Tez przydzwonilem peugeotowi w pupencje i chyba ja ucierpialem. Slisko bylo okrutnie. Ale do rzeczy: stluczone u mnie dwie lampy, atrapa, wgiety ten slupek poziomy do ktorego jest przykrecona pokrywa silnika. peugeotowi nic poza tym ze mial porysowany plastyk na zdrzaku i ta niklowana listwa nad nim, no i spadla mu rejestracja generalnie moja z T-34 ma niewiele wspolnego pozdrawiam!!! |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-01-22 21:54:45 Latem widziałem ładę po zderzeniu z ciężarówką. Łada w proszku , a ciężarówka nawet nie miała zbitego reflektora. Wczoraj w sieci znalazłem zdjęcie łady po zderzeniu czołowym ze starem. łada z trzema trupami, a star na boku w rowie...
Cieszmy się, że w spotkaniu z plastikowymi samochodami nie ponosimy większych strat (sam miałem wjazd citroena AX w kufer i cytryna się rozsypała-składak z niemieckiego szrotu)ale w prawdziwej potrzebie nie mamy co liczyć na nasze kochane łady-zagłady... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-01-22 22:12:22 Raski, masz farta, ze nie gorzej...
ale nie ciesz sie na nowa atrape.... moja mam od kwietnia 2003 i juz do wymiany na wiosne.... sol z drog niszczy chrom... pisiakosc ogr7yginal byl tanszy, to dalem znajomemu, ktory rozwalil swoja.... zachcialo mi sie nwki, to mam 150 zeta i w p....Najpierw polamalem te gorna listwe, teraz patrtze, a od dolu ordynarnioe czernieje. a do tego.... dzisiaj mi auto zjechalo... uszkodzilem sasiadowi tico. od poczatku: kolejny raz jakes bydle ukradlo mi wache. Mroz byl, shell bliziutko, tata tez, to zadzwonilem, zeby mnie podholowal na stacje, cobym parownika nie mrozil nadaremno. Nie chcialo nam sie pchac (lekko chory jestem), wiec tatko wyciagal mnie tylem z parkingu. Ma naped na przed, jak go rzucilo, to poszedl w bok, ciagnac moj tyl takze w bok - prosto sasiadowi w tikuske. bylo dup, jego mac tez i tyla. Odepchalismy ladna, u mnie nic, u sasiada blotnik, drzwo zderzak i lampa. U mnie starte bloto i minimalne przetartcie, usniete pasta tempo. Poszlo z oc staruszka, bo przyjechal autem firmowym |
raski SYMPATYCZNY GOŚĆ W124 230TE i BMWe38 ... gdzieś na lubelskim zadupiu | 2004-01-23 08:14:08 pisze ze Lada to czołg., bo w zasadzi regułą jest to że przy pocałunkach w pupencje, to zdecydowanie częsciej ten co całuje ma bardziej skasowany przód, niz ten całowany tył.
W moim przypadku było odwrotnie. |
Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2004-01-23 15:55:22 cytat ------------------------------------------------------------------------ mily_byd LKP Honorowy Klubowicz Wysłany: 2004-01-22 20:55:59 A jak my mieliśmy kiedyś Tavrię to jak walnoł w malucha, to maluch chyba do kasacji, w każdym razie zjeżdżał na lawecie, a z Tavrią nic - nawet ryski ------------------------------------------------------------------------ ha ha ha !!!! Prosze was nie piszcie takich glupot ( sorki za zwrot ale ....) |