| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wrolo espero 1.5 GLX Wrocław | 2004-01-22 22:36:54 Panowie - dzięki wielkie za sugestie i porady!
Faktycznie poczekam aż Cezariusz upora się z wymianą, choć teraz jestem już przekonany, że nie warto szukać usterki w przekaźniku (module sterującym). Chyba zdecyduję się na ofertę firmy IMR z Wrocławia: zamek na czworo drzwi w tym dwa mastery w cenie PLN 55,00. Ale jak odbiorę samodzielnie, to pewnie nie doliczą kosztów przesyłki, więc nie jest najgorzej. Przeraża mnie jednak ta tapicerka, bo znając moje szczęście przez jakiś czas pewnie będę jeździć z "gołymi" drzwiami - od wewątrz Pozdrawiam i życzę Cezariuszowi skutecznej naprawy! Wrolo |
zitam ESPERO 1,5 GLX (+ LPG) Nowa Ruda | 2004-01-25 21:06:15 Wrolo, napisz proszę, czy udało ci się wymienić / dorobić to gniazdko i za ile. Ja mam też pogniecione - tak, że kluczyka nie da rady włożyć (próba włamania od strony pasażera). Piszesz też, że: "W ogóle brak jest tego plastiku, który chroni przed dostaniem się wody" - ja ani w tym 'srebrnym kółeczku' od strony pasażera nie mam, ani w dobrym od strony kierowcy... Czy ktoś też tak ma, czy przy lewej wkładce też było coś majstrowane i dlatego nie ma tego plastiku, który chroni przed dostaniem się wody? (na początku też myślałem, że powinien być - nawet w Maluchu był Dzięki z góry za odpowiedzi |
wrolo espero 1.5 GLX Wrocław | 2004-01-25 21:36:29 Zitam! - na pewno plastik powinien być we wkładkach. U mnie właśnie drzwi pasażera mają oryginalny zamek i tam tak jest. Co do naprawy, to pewnie trochę poczekam. O ile dni są coraz dłuższe, to jednak ta temperatura nie skłania do majsterkowania. W tym czasie rozejżę się za jakimś ślusarzem.
Pozdr., Wrolo |
zitam ESPERO 1,5 GLX (+ LPG) Nowa Ruda | 2004-01-25 21:48:04
Ups... No to chyba rozejrzę się (też, jak się ociepli PS Ktoś kupował może komplet wkładek do zamków (3 szt.) - za ile? |