8 MARCA SWIETO NASZYCH PAŃ!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z OKAZJI SWIETA KOBIET ZYCZE WSZYSTKIM KOBIETOM W KLUBIE ORAZ UKOCHANYM KOBIETOM NASZYCH KLUBOWICZY SPELNIENIA MARZEN,MILOSCI,SZCZESCIA,ZDROWIA I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE.I OBY BYLY BARDZIEJ WYROZUMIALE DLA SWOICH ZMOTORYZOWANYCH FACETOW

a meskiej czesci klubowiczow wiecej wyrozumiałosci dla kobitek sobie tez hehe pozdro

Cytat:
2005-03-08 00:32:56, arsen pisze:
a meskiej czesci klubowiczow wiecej wyrozumiałosci dla kobitek sobie tez hehe pozdro

Taaak... tej wyrozumiałości to najczęściej brakuje

i wirtualny goździk, bo takie kwiaty dawalo sie w czasach, gdy wyprodukowano nasze samochody!!!
Wszystkiego naaaaajleeeeepszego
Jasiu

do tego paczka rajstop albo kawa Aster

zdrowko!

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-08 10:45:55 ]

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-08 10:47:30 ]

Polko
Każdego roku jest taki 8 dzień
Mimo, że zimowy
To piękny jak wspaniały letni sen,
Choć to tylko dzień marcowy.
W takim dniu każdy Ci życzy, co tylko może
Ja, korzystając z tej sposobności
Życzę Ci w tej białej puchowej porze
Dużo Słońca i Radości
I aby wszystko, co sobie wymarzysz się spełniło
No i żeby Szczęście na stałe z Tobą było.

Najlepsze życzenia i bukiet tulipanów

WSZYSTKIEGO CO NAJ...
DLA KOCHANYCH PAŃ...

POZDRAWIAM WSZYSTKIE KLUBOWICZKI, SYMPATYCZKI...I KANDYDATKI.

Cytat:
2005-03-08 10:11:28, MikeB pisze:
Polko Każdego roku jest taki 8 dzień Mimo, że zimowy To piękny jak wspaniały letni sen, Choć to tylko dzień marcowy. W takim dniu każdy Ci życzy, co tylko może Ja, korzystając z tej sposobności Życzę Ci w tej białej puchowej porze Dużo Słońca i Radości I aby wszystko, co sobie wymarzysz się spełniło No i żeby Szczęście na stałe z Tobą było.

www.zyczeniadlakobiet.pl hehehehe

Dolaczam sie - dla wszystkich klubowiczek i towarzyszek zycia klubowiczow wszystkiego dobrego i powodzenia

Kolejne glupie swieto i w dodatku komunistyczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chciałem złożyć oficjalne życzenia naszym panią tzn. Ladą w końcu to też kobiety, czasami bardzo uparte i niechcące współpracować do tego jak długo człowiek ich nie dopieszca to się same domagają, ale czego się nie robi dla kobiet.

P.S
Chore jak dla mnie święto, bo np. u mnie na roku jest 15 chłopaków na 100 ludzi, wiec szkoda $$ nie kalkuluję się Kolega wpadł na pomysł, aby każdej dziewczynie ulepić bałwanka, ale nikomu się nie chciało marznąć.

[ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2005-03-08 23:26:58 ]

Dołączam do kolegów i życzę wszystkim przedstawicielkom płci pięknej wszystkiego naj, naj, najleprzego, dużo radości z życia oraz (dłączam do apelu kolegów) więcej wyrozumialości wobec naszego zamiłowania do Ładnych autek!

W tym szczegolnym dniu, zycze wszytkim dziewczynkom, dziewczynom, kobietom i seniorkom wszyskiego najlepszego !!!!

Co bysmy bez was zrobili ????

Już pisałem w cześci trójmiasto ale się powtórze bo jeszcze 3 minuty wszystkiego naj dla wszystkich kobiet

Cytat:
2005-03-08 19:00:47, _FAZI_ pisze:
Kolejne glupie swieto i w dodatku komunistyczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejny glupi komentarz. I kto skasowal moj post? Byl obrazliwy? odnioslem sie jedynie do uragajacej MI wypowiedzi Faziego.
MNIE to swieto sie podoba i wali mnie, czy komunistyczne, czy masońskie, czy inne. Skoro usunieto moj poprzedni post, czemu nie usunieto zenujacego textu Faziego??? Nie ma to jak byc tendencyjnym
jakbym napisal zle o walentynkach, to od razu by zniknelo.... Grunt, to isc z wiatrem, co?

i naprawde chcialbym poznac motywy kierujace moderatorem (ktokolwiek nim byl - nie wnikam). Rozumiem, gdybym nawrzucal Faziemu. Zgoda. Rozumiem, gdybym znow propagowal lepszy IMO ustroj. Noc takiego nie zrobilem, a napisalem co czuje. Posrod wszelkiej masci zyczen, post Faziego byl co najmniej nie na miejscu. Zgoda, moj takze - jako komentarz do Faziego. Ale czemu zniknal tylko jeden? Wybacz modzie, ale uwazam, ze w tym przypadku postapiles tendencyjnie. Tyle mojego zdania. EOT, przepraszam za OT.

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-09 00:51:51 ]

To bo dla niektórych lepsza jest amerykanizacja i odmóżdżanie społeczeństwa i karnienie go tą beznadzieją papką. Za niedługo wszyscy bedzuemy obchodzić dzień niepoddległości 4 lipca, kiedyś tam jeść indyka i nie bedzie dla wszytkich świetych tylko helołin, a 26 grudnia będzie hannukah. Psia mać

jak dla mnie to o wiele bardziej sympatyczne swieto, niz walentynki. babki sa wazne i powinno sie raz w roku szczegolnie to docenic.

odnosnie Faziego:
1) korzenie dnia kobiet siegaja innego kontynentu niz ci sie wydaje
2) jesli nawet w twoim przekonaiu komunistyczne, to co w tym zlego? na prawde nie widzisz w tym zadnego celu, zeby chociaz jeden dzien w roku poswiecic naszym matkom, siostrom, corkom, dziewczynom, zonom itp ?

Walentynki amerykanskie, dzień kobiet -komuna, a choinka na Boże narodzenie pogańska
Luzik, panowie, Fazi jak zwykle, za szybko działa, za wolno mysli
Mnie osobiscie razi bardziej komecjalizacja świat, na potrzeby handlu, polityki i kogo tam jeszce, rzygam "atmosferą swiąt", tym zalewem kretyńskich reklam pt, kasa, kredyty, i kokakola ze śnietym mikołajem , nie cierpię atmosfery walentynek, tak jak moja mama źle kojarzy dzień kobiet z czasów komuny, tanie prezenty - paczka taniej kawy, scierka do garów i dalej do roboty, tak za władzy ludowej widziała to święto
Dzień kobiet to generalnie fikcja, pijani mężczyżni z tulipanami , bądzmy rycerzami dla swych dam na codzień, to jest dopiero sztuka