Jutro kolejne zmagania!!! WYNIKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro we Wroclawiu odbedzie sie I Rajd Studencki wiec jako szczesliwy posiadacz legitymacji studenckiej biore w nim udzial o wynikach jak i o przebiegu imprezy powiadomie w niedziele gdyz jest to impreza dwudniowa pozdrawiam

Powodzenia!- jedz bokiem, to wywiera wrazenie

Dokladnie wlasnie taka technike zamierzam jutro przyjac!!! jest to impreza typowo pokazowa tak wiec jade pod publike dzieki za zyczenia powodzenia!!!!

Jak zwykle - trzymam kciuki Kornat

A moze maż możliwosć nakręcenia jakiegoś filmiku
To byłoby idealne na stronkę )

Powodzenia

Konrii a moze najpierw wrzucisz moje zdjecia na stronke a tak na powaznie to nawalila mi kamera tak wiec mozliwosci mam raczej ograniczone ale jutro powinienem dostac plytke z ostatniego rajdu i tam chyba jest moja jazda tak wiec skontaktuje sie z Toba i mam nadzieje ze razem cos wymyslimy, bylbym zaszczycony mozliwoscia "wystepowania" przed kolegami klubowiczami!!!

Nie wrzucam narazie niczego bo robię nową stronkę (przy której i tak mam za dużo roboty ) - premiera już niedługo

Czekam na filmik z zeszłego razu

btw. Mam juz zgrany film z naszej wyprawy na Węgry - niestety nie starczyło mi czasu zeby zgrać filmik od Stokiego z Sulejowa więc będzie musiał poczekać do następnej okazji

Kornat- w tym bajzlu mozna łatwo przeoczyc info ,ze konrad właśnie przerabia stronę ,zeby łatwiej takie fotografie i matraiały na stronie umieszczać , bo dotychczas to była katorga dla niego A ja juz nie mogłem na to patrzeć jak nocami klika bezsensownie w klawiaturę.
Sam widziałem tę ogłupiającą robote polegająca na ściąganiu, zmniejszaniu objetości o wsatwianiu zdjeć . To był horror.
Ponić teraz będzie łatwiej , a strona bedzie lepiej funkcjonowac . To się nazywa chyba php . A wię cprosz Was o jeszcze troche cierpliwości. Wszystko bedzie uzupełnione.

Pawel ja wszystko rozumiem tak sobie tylko zazartowalem kazdy z nas ma wiele zajec i zawsze zbyt malo czasu Konrii chwala Ci za to co robisz nie spiesz sie i melduj zaraz o zakonczeniu prac pozdrawiam

Witam!! Jestem już po ogłoszeniu wyników, okazało się że........
wygrałem Ladna i tu uwaga w klasyfikacji generalnej a więc tak dużym autkiem można jednak powalczyć o pozycje dziękuję też za wszystkie podpowiedzi dotyczące problemu z temperaturą otóż co się okazało: gdy osiągnęła wysoką temperaturę wybiła płyn z chłodnicy do zbiorniczka wyrównawczego, ale jakoś nie bardzo chciała spowodować aby ten płyn wrócił do chłodnicy, więc wczoraj coś pogrzebałem tzn. odkręciłem korek chłodnicy odpaliłem i nagle płyn powrócił na swoje pierwotne miejsce i dzisiaj było już bezproblemowo , dobrze że problem zniknął gdyż dzisiejsza próba była dłuższa i różnie mogło się skończyć naszczęście skończyło się wygraną z czego jestem bardzo dumny!!!

A jednak trzymanie kciuków pomoglo!!!!

Gratulujemy!!!!

Kornat - Gratulacje
Kurcze - a jakie byly inne samochody???
No ciesże sie strasznie
Paweł

G]

Ten objaw wywalenia płynu przez zbiornik wyrównawczy miałem jak upaliłem uszczelkę pod głowicą. Tyle , że b. gwałtownie to poszło...

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2003-11-23 20:29:18 ]

Dzięki chłopaki za miłe słowo Pawle wśród aut startujących były:
Peugot 106 Rally gr.A (mocno pogmerany) Fiat Cinqecento Sporting gr.A (mocno pogmerany) maluch gr.A (mocno pogmerany ) Warczyburg gr.A Seat Toledo (seria ale za sterami KOBIETA lat 19 dawala radę-4 miejsce) Polonez 1600 seria
próba była dosyć krótka trwala średnio 1min 46 sekund ale była wymagająca technicznie nawierzchnia śliska kostka granitowa, powiem wam że ręczny hydrauliczny spisał się na medal a podczas wczorajszego przejazdu zapoznawczego bawiłem publikę taaaaaaakkkkkiiiiimmmmiiiii bokami generalnie podobało się ludziom a później już tylko jazda na czas bez zbędnych boków i efekt jest chociaż powiem wam że sam byłem mile zaskoczony gdyż mierzyłem w 3 miejsce a tu taka miła niespodzianka na stronie www.automobilklub.pl niebawem powinny pojawić się zdjecia i może jakaś relacja z tej imprezy zapraszam do odwiedzenia ww stronki pozdrawiam.

ładnie- niezła obsada
Alez Kornat robisz mi chętkę na oglądnięcie tego na żywo
Daj znac jak będa fotki
Pozdr
paweł

Następnym razem postaram się ustawić kogoś z kamerką aby wszystko uchwycić a później może udałoby się wcisnąć taki filmik na stronkę co by każdy miał wgląd o fotkach będę informował na bierząco!!!

B R A W O !!!!

MOJE G R A T U L A C J E !!!

widzisz jak tylko skończyły się problemy z ładzianką to od razu wygrana
czekamy na fotki

Na stronie http://www.automobilklub.pl/full_news.php?go=26 jest juz relacja z I rajdu studenckiego!!! zdjecia powinny dolaczyc nie bawem!!! a na stronce http://www.automobilklub.pl/kr03_7.htm jest fotorelacja z VII eliminacji rajdu Hoga zapraszam do przegladania!!

Extra!
A tych schodów nikt nie zaliczył??
Bo widze ,że tyłek nie przeszedł Ci zbyt daleko od ich końca???
No i widzę ,że coraz więcej fotek pstrykają taaakiej załodze
Paweł

Cóż za niewielka różnica czasu!!!! Tymbardziej jeszcze raz gratuluje!!!

Piekny czerwony stabilizator i żólta oslona misy olejowej.

Tylko dlaczego wiekszosc zdjec jest lustrzanym odbiciem?