Mam takie pytanko do szanownego grona,
w mojej omedze musze wymienic lampy przednie
i chce kupic podróbki bo na nowe mnie nie stać,
cena ok.150 zł/szt te z dwoma żarówkami w srodku,tylko nie wiem czy cós takiego bedzie dobrze swieciło bo w porównywalnej cenie mam oryginalne ale ok. 10 letnie i ze shrotu w stanie całkiem dobrym, także nie wiem co wybrać.Oryginalnie mam zamontowane jednożarówkowe i chciałbym zamontowc te niby mocniejsze z reflektorem dalekosiężnym.
POzdrawaim
NIGDY W ZYCIU NIE KUPUJ TYCH PODROBEK!!!!!!!!!!!!!
ja to ciulstwo kupilem i zaluje do teraz jak bylem je ustawic w stacji diagnostycznej to gosc mi powiedzial ze przegladu nie przejde z tymi lampami bo klosze sa tak hujowe ze niema granicy swiatlocienia i swieca gdzie chca
a z moich odczuc to wygla tak: swieca starsznie dupiato oslepiaja i ogolnie pada kilka snopow swiatla na pobocze
OLEJ TE BADZIEWIE!!!!!. Raz musiałem to zrobić i szybko biegłem na giełdę po Bosha. Dziadostwo do potegi nie zawsze pasują, nie są szczelne i gówniane wykonanie. Jeżeli masz elektrzyczną regulację możesz wziąść bez regulacji łatwo można przerobić. Na obudowie zaznaczony jest obrysz silniczka sterującego wycinasz wstawiasz i gotowe. NIgdy w życiu badziewa. Stanowczo odradzam bez względu na cenę.!!!!!!!!!!!
dzięki za szybki i konkretne odpowiedzi
własnie troche sceptycznie do tego podchodze bo mój brat cos takiego włożył do primery chyba TYV i poprosty marnota
tylko mnie tu sprzedawca kusi ze to jakię niby exstra co niby we fiatach montują
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice