| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-26 16:34:33 Moje źródła donoszą
- euro 2 zostaje zniesione - akcyzy niet (unia) - vatu niet (unia) To są informacje na 100 % pewne!!! ale W MF radza nad opłatą rejstracyjną dla starych samochodów, ponoszoną podczas 1 rejstracji przez tego co sprowadza. Opłata będzie stała w zależności od wieku auta. Te ostatnie info jest na tą chwilę. Myślę, że to sprawiedliwe jest opczywiście jeśli oplaty nie będa z kosmosu (pewnie k......będą). Czyli Lotus type 104 będzie z zasięgu ręki, jeszcze tylko gpw up up up up up up, no myśle, że wystarczy. [ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2004-01-26 16:42:31 ] |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2004-01-26 17:12:32 nic dodać, nic ująć, to by było zbyt piękne |
K_R_Y_S LOB SYMPATYK Opel Zafira B gdynia | 2004-01-26 18:42:12 pozyjemy zobaczymy,pewne dla mnie bylo jak juz mialem polskie blachy |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-01-26 22:26:11 Tak,Tak,skurcybyki,cos wymysla,bo nam prostym ludziom nie mozna sie troche szybciej dorobic czegokolwiek i w jakikolwiek sposob,bo jeszcze troche,a zwykly Kowalski by sobie kupil pewnie
lancie na poziomie tych rzadowych i millerowi by glupio bylo. Ale sadze ze przy okazji tego,ze my zawsze formulujemy strasznie niedokladne przepisy prawne,to znajdzie sie wiecej luk prawnych i kruczkow. "Nie dajmy sie koledzy,w jednosci sila!!" |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2004-01-27 10:21:14 Tak nas udupią. Mogliby te Euro chociaż znieść.
Pozdrawiam |
disel Gliwice | 2004-01-27 10:46:50
|
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2004-01-27 12:35:38 Biega o Euro 2 nie o monetę |
disel Gliwice | 2004-01-27 14:39:52
no o tym mowie Piotr napisal
|
elvizz13 2nd to none Świdnik | 2004-01-27 14:55:51 a monety to lepiej niech jeszcze długo nie wprowadzają bo nas przeczyści jak niemców, tylko że u nas to będzie totalna katastrofa.
Pozdr |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-01-27 16:18:39 Oj panowie niedoceniacie naszego rzadu! On w przeciwienstwie do Francji czy Niemiec, szybko i sprawnie powymienia i poprzerabia wszystkie automaty do kawy,telefony,bankomaty na Euro,zanim te walute na oczy zobaczymy.hihi.Nie tak jak we Francji,ludziska z euromonetami biegali by kupic cole z metalowej szafki,a tu wszerdzie na rodzime ,stare monetki. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-01-27 19:07:03 Jak znam życie, a żyję już parę latek to na normalność nie ma co liczyć. Przecież ze złodziei, kombinatorow i kolesów nie zedrą kasy, tylko z nas, bo nasze dupy wystawione są do bicia i nie możemy liczyć na to, że prawo i instytucje tego państwa będą działać w interesie własnych obywateli.
Najbardziej mnie osłabia naiwna wiara ogromnej rzeszy ludzi w to, że jak tu wejdzie UE to nagle będzie lepiej bo to "standardy, mechanizmy" itp, itd. Jak sami nie dbamy o własne sprawy, to inni nas ogolą do gołej skory. Tymczasem my sami zamiast choćby iść na wybory, zostajemy w domu albo jedziemy na działkę kopać grządki, a potem idąc z kubłem wyrzucić śmieci sarkamy z sąsiadem jak to nas znów wydymali. Wniosek, nie dopuścić hołoty do rządzenia, przynajmniej sumienie czyste. Pozdr, Janusz |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-27 19:52:40 Przestanicie biadolic, będzie jak ma byc. Cieszcze sie z tego, ze euro2 zniosą, zniose vat i akcyze. To napewno zostanie usuniete.
A wy e... cos wymysla, na wybory nie chodzicie itp itd. A ja sie pytam kto w tym kraju glosował na SLD? No kto ? Statystycznie to pewnie oklo 30 % z nas, no a teraz ja sie pytam kto w tym kraju glosowal na kwacha? Co 2 z nas panowie, wiec przestanicie biadolic, bedzie jak ma byc. No a teraz to ja sie pytam, kto kamieniami rzucał, kto dostał palami od zomowców? Statystycznie to tylko Ci z gdanska mieli blisko do brygidy a teraz to patrzcie co sie porobilo. Jankowskiego nikt nie lubi, a Walesa to wrog nr 1. I mam to gdzies z jakich powodów. Ja jestem pesymista, jak wsiadam do Evo to mysle na którym drzewie sie zatrzymam, bo tak nosi to auto. Szczegolnie teraz opony silki i prawie kazdy zakret bokiem. A wszystko inne to ch... Dla mnie wazne jest, ze moge sobie wydlubac auto z zachodu takie jakie chce i moge je legalnie zarejstrowac a wszystko inne to ch... Jak bede mial 104 (no narazie w sferze marzen) to wszystko inne to ch.. |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2004-01-27 20:05:10 wątek polityczny czy cóś ?? |
disel Gliwice | 2004-01-27 21:53:23 jak wracamy to moze do II wojny!!! zaczela sie w gliwicach!!!! wiec o czym wy mowicie |
Stahu LOB WETERAN ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2004-01-27 23:00:45 A wszystko przez tego...no...Mieszka...
|
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-28 08:32:09 No i własnie no to liczyłem ... takie maja byc wypowiedzi. |