| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2004-01-27 15:51:23 Głowy nie dam, ale obiło mi się o uszy, że wiek auta musi przekroczyc 25 lat |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-01-27 16:17:52
A ja dam głowe bo sam korzystam z takiej zniżki Więcej na temat zniżek jak i samego Link4 możesz przeczytać w >> TYM TEMACI <<. Wrzuciłem tam m.in. skan z umowy (fragment o tej zniżce) i dałem link do artykułu o zniżkach dla starych samochodów. Kto szuka znajduje [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-01-27 16:28:12 ] |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2004-01-27 16:48:21 Race_D powiedz mi oni sami uwzględnią tą zniżkę czy musze do nich isc.....? |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-01-27 21:29:10
Na to bym raczej nie liczył, proponuję się wybrać w tej sprawie specjalnie. Jeśli zawarłeś już umowe to raczej małe szanse żeby zgodzili się na zmianę warunków ale nie wiem jak to jest w rzeczywistości. Może PZU jest na tyle dobre ( Ale oczywiście jak się czegoś dowiesz w tej sprawie to napisz tutaj o tym. Ja już w chwili kupna DF'a miałem (on miał, ja niestety jeszcze nie |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-01-27 23:24:48 ja tez jestem w pzu z moimi weteranami, i o znizke 50% "weteran szos" nie trzeba w Krakowie specjalnie prosic ani podan pisac jak to bywalo w niestety skorumpowanych stolecznych urzedach{niestety sprawdzone} wystarczy w trakcie zawierania umowy przypomniec pani czy panu z ktorym zawieramy umowe ze nasz pojazd przekroczyl bariere cwiercwiecza |